Vali Demirtaş’tan AGAD’a iadeyi ziyaret

Vali Mahmut Demirtaş;“Gazetecilerin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim”Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret etti.

Cemiyet - 23-12-2012 14:48

Vali Demirtaş’tan AGAD’a iadeyi ziyaret

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, kısa süre önce Adıyaman’da göreve başladığını göreve başladığı günden bu güne gerek AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin gerekse de ildeki diğer gazetecilerin kendisine büyük ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek “Bu ilgi ve alakalarından dolayı herkese teşekkür ederim. Bizlerde biraz süre geçtikten sonra gelip iadeyi ziyarette bulunduk” dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden  Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, bu ziyaretten dolayı vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti. Başkan Aslan;“Yaklaşık 4 ay önce ilimize atanan sayın valimiz Mahmut Demirtaş’a cemiyetimizi ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Suriye kampının Adıyaman’a kurulması sürecinde diğer illerde yaşanan sorunların Adıyaman’da yaşanmamasını sağlayan valimize teşekkür ediyoruz. Valimizin geçen yıl da Adıyaman’a gelmesi ve Malatya’nın Pütürge ilçesinde kaymakamlık yapması bölgenin sorunlarına hakim olduğunu gösteriyor. Biz bu sorun ve sıkıntıların giderilmesi için sayın valimizin her türlü çabalarının, gayretlerinin ve emeklerinin basın olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Valilik makamı vatandaş bazında en üst kademeli görevdir. Bu konuda sayın valimize çaba ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle son 2 aydır Adıyamanspor konusunda sayın valimizin kurumlar bazında göstermiş olduğu yakın ilgiyi de Adıyaman halkı ve Adıyamanspor camiası olarak ayrıca teşekkür ediyoruz. Valimize ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet