Vali Beye Hayırlı Olsun Ziyareti

AGAD’tan Vali Demirtaş’a Ziyaret

Cemiyet - 20-09-2012 16:18

Vali Beye Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet hayırlı olsun dileklerini iletti.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş; “Adıyaman ilinde göreve başladığımızdan bu yana Adıyaman basınının yoğun ilgisiyle karşılaştık. İlde günlük, haftalık gazeteler, bir ulusal bir yerel televizyon, radyolar, internet siteleri var. Adıyaman ili adına sevindirici bir olay. Bundan sonraki süreçte birlikte çalışacağız, problemleri, Adıyaman’ın sıkıntılarını birlikte çözeceğiz. Bizler eksikliklerimizi görme adına basınımızı önemsiyoruz. Her türlü eleştiriye ve görüşe açığız. Bu vesileyle bu nezaket ziyaretinden dolayı Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

            Adıyaman Valiliği görevine atanmasından ötürü Vali Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Sayın valimize Adıyaman’a atamasından dolayı hoş geldiniz diyorum. Adıyaman iline geldiği şu süreç biraz sıkıntılı bir süreç ancak sayın valimizin bu süreci en iyi şekilde atlatacağından eminiz. Basın olarak her türlü sıkıntıda valimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör saldırılarında son 15 günde Adıyaman ili 4 evladını şehit verdi. Ülkemizin başı sağolsun, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle tekrar sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

vali-ziyareti-(15)-(450-x-300).jpg

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet