Uzman Doktor Öztop:‘Misafir Anneler Bekliyoruz’

Çelikhan Devlet hastanesi misafir anneleri bekliyor

Sağlık - 08-01-2013 13:27

Uzman Doktor Öztop:‘Misafir Anneler Bekliyoruz’

Çelikhan Devlet hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Kenan Evren Öztop, misafir anneleri hastanelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Gazetemize açıklama yapan Uzman Doktor Kenan Evren Öztop, bölgemizde doğum eylemi yaklaşmış ya da başlamış olan anneler zaman zaman olumsuz iklim, ulaşım şartları ve sosyal sebeplerle (Maddi imkânların yetersizliği)sağlık kurum ve kuruluşlarına zamanında ulaştırılamamakta ve doğumlar olumsuz şartlarda gerçekleşebilmekte. Olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:
’Bu tür olumsuzlukları önlemek, önlenebilir anne-bebek ölümlerini azaltmak, bebeğin ilerdeki yaşam kalitesini bozacak doğumsal rahatsızlıklara mahal vermemek amacıyla başlatılan “Misafir Anne Uygulaması” hastanemizde devam etmektedir.

Özellikle köylerimizde ulaşım sıkıntısı olan hastalarımızı hastanemize gelmelerini istiyoruz. Gelemeyecek durumda olan hastalarımız için paletli ambulans ile hastanemize nakil edebiliyoruz.

Doğumuna kısa süre kalan bütün annelerimizi sıcak ortam, güler yüzlü personelimizle misafir etmekten mutluluk duyacağız.

Hastanemizin durumunu aşacak anne adaylarını ise kadın doğum uzmanının olduğu hastaneye sevk edeceğiz.’dedi.

Haber: Mustafa Aloğlu

 

DİĞER HABERLER
Milletvekili Şan’dan sağlık hamlesi müjdesi

Milletvekili Şan’dan sağlık hamlesi müjdesi

23-03-2024 - Sağlık

Doç.Dr.İshak Şan, hastaları ziyaret ederek, yapımı devam eden hastaneyi inceledi  - Videolu Haber

Doç.Dr.İshak Şan, hastaları ziyaret ederek, yapımı devam eden hastaneyi inceledi - Videolu Haber

05-03-2024 - Sağlık