Uz:''devlet memurları görevini yapmadığı için köylümüz sıkıntı içinde''

Çelikhan Kaymakamı Murat Uz Mutlu Köyünde köylülerin dert ve sıkıntılarını dinledi.

Köyler - 08-12-2010 08:54

Uz:''devlet memurları görevini yapmadığı için köylümüz sıkıntı içinde''

Köy Muhtarı Sait Alp'ın evinin bahçesinde toplanan kaymakam Murat Uz başkanlığında ki ilçe heyeti Mutlu köyü sakinlerinin dert ve sıkıntılarını dinlediler

Tüm köylerde olduğu gibi Mutlu köyünde de sıkıntı kalmasını istemediğini ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten kaymakam Murat uz, Köylünün bütün sıkıntılarını ilçe heyetine anlatmalarını istedi.

Kaymakam Uz konuşmasında şunları kaydetti:

''Ben Çelikhan'a atandığımdan beri bütün köyleri geziyorum. Gezdiğimiz köy sayısı 14–15 oldu. Bir kaç köyümüz kaldı. Görev yaptığım süre içerisinde bütün köylerimizin sıkıntılarını çözmek için hep birlikte el ele vermeliyiz. Mutlu köyümüzün de izci köyü gibi içme ve sulama suyu sıkıntısı olduğunu görmekteyiz. Bu sorunların çözülmesi için bu kış döneminde projeler hazırlayıp bahar döneminin gelmesiyle birlikte çalışmalara başlamalıyız.’dedi.

 

Fatih köyü sıkıntısı

Fatih köyü yerleşim sorunu için İl Özel İdaresinden gelen teknik heyetle Mutlu köyünde görüşen Kaymakam Murat Uz, Devlet memurlarının görevini düzgün yapmaması sonucu sıkıntıların arttığını söyledi.

Devlet memurları olarak bizler halkın sıkıntılarının çözümü için var olduklarını kendilerinin de sıkıntıların çözümü için uğraşmadıkları için bugün Fatih köyünün durumuna çözüm getirilmediğini söyledi.

Fatih köyü için en kısa sürede yerleşim yeri belirtilmesinin gerektiğini kaydeden Kaymakam Uz, ''yıkılması gereken evlerin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hala bu evleri yıkmamışsak bu devlet memurlarının görevini yapmamasından kaynaklanmıştır.''dedi.

Haber: Mustafa Aloğlu-Çelikhan

kaymakamuz-utlukoyune-halkidinledi(1)-(450-x-338)3.jpg

 

DİĞER HABERLER
Yağmur Sonrası Kapanan Köy Yolları Açıldı

Yağmur Sonrası Kapanan Köy Yolları Açıldı

11-12-2023 - Köyler

YEŞİLTEPE BARAJ GÖLETİ SULAMAYA AÇILIYOR

YEŞİLTEPE BARAJ GÖLETİ SULAMAYA AÇILIYOR

13-06-2021 - Köyler