TOKİ Süreci Öngördüğümüz gibi İlerliyor

Çelikhan'da yapılması planlanan TOKİ konutları ön görüldüğü gibi ilerliyor.Süreçte aksama yok.

Kaymakamlık - 14-11-2013 03:43

TOKİ Süreci Öngördüğümüz gibi İlerliyor

 

 Çelikhan Kaymakamlığının projelendirdiği ve Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın’ın desteklediği Çelikhan’a Toplu Konut projesinde süreç ön görüldüğü gibi ilerliyor.

Çevre Şehircilik Bakanlığının, İmar ve çevre düzeni ile ilgili oluşan teknik bir sorun nedeni ile biraz geciken TOKİ konutları arsa sorunu nihayet çözüldü.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün olumlu yazısı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından imzalanarak, TOKİ ve Başbakanlığa gönderildi.

Konu hakkında sitemize bir açıklama yapan Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Başbakanlıkta yazının imzalanmasıyla ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Halk arasında anlamsız ve gerçeği yansıtmayan söz ve eylemlere itibar edilmemesi gerektiğini belirten Kaymakam Dağdeviren, şu açıklamada bulundu.

“TOKİ konutları ile ilgili olarak ufak tefek sorunlarla karşılaştık. Ancak süreç içerisinde tıkandığımız her konuda Ak Parti Grup Başkan vekilimiz sayın Ahmet Aydın’ın destekleri ile pürüzleri aştık. Biz İhale sürecini Aralık-Ocak ayı olarak daha önceden planlamıştık. Planlamalarımızda bir aksama yok! Çelikhan’da kış şatlarında inşaat işi olamayacağından dolayı inşaat işi ilkbahar ile beraber başlayacaktır. İnşaat sezonuna kadar konut fiyatları belli olacak ve ihale işlemleri bitecektir.”dedi.

Yazının Başbakanlıktan imzalanmasının hemen ardından ihale işlemlerinin başlayacağını da kaydeden Kaymakam Dağdeviren, Projesi hazır olan  TOKİ konutları için geri sayımın başladığını da sözlerine ekledi.

TOKİ ile ilgili yaptığımız bazı haberler;

http://www.celikhannet.com/ihale-oncesi-son-virajda-geciliyor-6221h.htm

 

http://www.celikhannet.com/kaymakam-omer-dagdevirenyeni-bir-celikhan-insa-edecegiz-5575h.htm

http://www.celikhannet.com/toki-sureci-devam-ediyor-6084h.htm

 

http://www.celikhannet.com/kaymakam-omer-dagdevirentoki-celikhana-hayirli-olsun-5555h.htm

DİĞER HABERLER
GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

02-11-2023 - Kaymakamlık

Çelikhan Kaymakamı

Çelikhan Kaymakamı "Ali Cemal ALTINÖZ" Göreve Başladı

04-09-2023 - Kaymakamlık