Siyasilerden, AGAD’a ‘10 Ocak’ Ziyareti

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret eden siyasileri, Adıyaman’daki basın mensuplarının bayramını kutladı.

Cemiyet - 10-01-2014 21:03

Siyasilerden, AGAD’a ‘10 Ocak’ Ziyareti

Çalışan Gazeteciler gününün 53. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD)’ni ziyaret eden siyasiler, Adıyaman’daki basın mensuplarının bayramını kutladılar.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı F. Hüsrev Kutlu, CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ve Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Arif Güler’in ziyaret ettiği AGAD’da siyasilerin ortak dileği, özgür, tarafsız ve güçlü bir basın oldu.

İl Başkanı İ. Halil Fırat ve Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ile AGAD’ı ziyaret eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu burada yaptığı açıklamada, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile gazeteci arkadaşlarımızı yerinde ziyaret etmek istedik. Gazetecilerimizin hem ekonomik alanda hem çalışma alanlarında olabildiğince özgür olmalarını arzuluyoruz. Haberlerinin tarafsız yorumlarının taraflı olmasını istiyoruz. Bu vesile ile daha güzel bir Adıyaman için daha mutlu Adıyamanlılar için basın ile siyaset el ele gönül gönülle çalışmasını oldukça önemli olduğun düşünüyorum” dedi.

CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugünün güzel bir anlamı var. Faal Gazeteciler Cemiyetini, 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlamak için ziyaret ettik. Adıyaman’ın yerel basının ne zor şartlar altında olduğunu biliyoruz. Bu konuda çok büyük emekler verilip gayret eden basını savunmak adına emek veriyoruz. Bu duygular ile tüm basın mensuplarının basın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Arif Güler ise konu ile ilgili yaptığı konuşmada, “Öncelikle çalışan gazetecilerin Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bu sıkıntılı sürecin çalışma koşullarının düzeltilmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Siyasilerin ziyaretleri haricinde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı polisler de Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

 

AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ın bir yakınının vefat etmesinden dolayı bulunamadığı ziyarette konukları AGAD yönetimi ile birlikte AGAD başkan yardımcısı Celil Kocataş karşılayarak, siyasi parti temsilcilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet