Rüştü Başkan’a Face Şoku

Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı’nın sanal hesapları hacklendi

Magazin - Sanat - 14-08-2012 13:03

Rüştü Başkan’a Face Şoku

Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı’ya ait olan Msn adresi  sosyal iletişim sitesi Facebook'ta ki hesapları  sanal korsanlar tarafından çalındı.

Bu hesaptan çeşitli kişiler ile özel konuşma yapıldığı ve Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı adını kullanarak, insanları dolandırdıkları ortaya çıktı. Konu üzerine Başkan Turanlı şu açıklamada bulundu.

’’Benim Msn ve Facebook hesaplarım sanal korsanlar tarafından ele geçirilmiştir.Benim hesaplarıma kayıtlı olan tüm arkadaşlarımın bu hesaptan kendilerine gelen mesajları dikkate almamaları ve cevap vermemelerini rica ediyorum.Kendilerinden kontor veya başka bir şey istediklerinde asla göndermemelerini ve beni aramalarını istiyorum. Konuyu emniyet yetkililerine ilettim.Hesaplarımı ele geçirenlerden Savcılığa dilekçe ile başvurarak şikayetçi oldum. Bu kişi veya kişilerden Savcılıkta "Bilişim sistemine hukuka aykırı olarak girme ve orada kalma" suçunda dava açılması talebinde bulundum.Umarım sanal korsanlığı yapanlar kısa sürede yakalanır ve hak ettikleri  cazeya çarpılır.’’

 

Haber:İsmail Kaya-KahtaHaber

 

DİĞER HABERLER
SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

07-09-2022 - Magazin - Sanat

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

30-11-2018 - Magazin - Sanat