Osman Güneş standımızı ziyaret etti

İçişleri Bakan yardımcısı Çelikhan eski kaymakamı Osman Güneş Çelikhan standını ziyaret etti.

Kaymakamlık - 29-06-2013 11:15

Osman Güneş standımızı ziyaret etti

27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde; TBMM Başkanı TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekilleri, Ahmet Aydın, Mehmet Metiner, Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Salih Fırat, bir çok ilin Milletvekilleri, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Adıyamandaki kamu ve özel sektör temsilcileri, Ankaradaki üst düzey bürokratlar, Ankara’da yaşayan Adıyamanlılar ile binlerce davetlinin katılımı ile açılışı coşkulu bir şekilde yapılan Adıyaman Tanıtım Günlerine ilgi devam ediyor.

 

Ankara tanıtım günleri kapsamında Adıyaman merkez ve ilçeleri ayrı ayrı stand açarak kendi bölgelerinin tanıtımını yapıyorlar.

 

Tanıtım kapsamında bölgelerde bulunan doğal güzellikler, tarihi yerler, kültür, gelenek ve görenekleri, hakkında tanıtıcı bilgilendirmeler yapılıyor.

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

02-11-2023 - Kaymakamlık

Çelikhan Kaymakamı

Çelikhan Kaymakamı "Ali Cemal ALTINÖZ" Göreve Başladı

04-09-2023 - Kaymakamlık