Okul Bahçelerine Kilitli Taş Döşendi

Çelikhan Belediyesi bu yıl yaptığı hizmetlerle halkın beğenisini alırken, bir taraftanda Eğitim öğretim kurumlarına hizmet yapıyor.

Belediye - 18-11-2015 12:25

Okul Bahçelerine Kilitli Taş Döşendi

İlçe Merkezinde bulunan 11 Eğitim kurumunda bahçesi kilitli taş olmayan  Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dershane ile Barbaros orta okulunun bahçesi Belediye  tarafından kilitli taş döşendi.

Dershanenin bahçesini Belediye olarak yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Barbaros Orta okulunun bahçesini ise Kaymakamlık ile ortaklaşa yaptıklarını söyledi.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya’nın çalışkan ve gayretli biri olduğunu ve kendisi ile uyum içerisinde çalıştıkları için güzel işlerin yapıldığını belirten Başkan Bulut, Okul bahçesi düzensiz olan iki eğitim kurumumuzun da bahçesini düzenlediklerini ve ilçe merkezinde bahçesi temizlenmeyen eğitim kurumunun kalmadığını belirtti.

 

Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a eğitim kurumlarına yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


DİĞER HABERLER
BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

12-05-2024 - Belediye

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

09-05-2024 - Belediye