Milletvekili Yetiş’ten Agad’a Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret etti.

Cemiyet - 24-12-2013 18:55

Milletvekili Yetiş’ten Agad’a Ziyaret

Adıyaman yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Yetiş gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Bütçe görüşmelerinden sonra soluğu Adıyaman’da aldıklarını söyleyen Yetiş Adıyaman’da ziyaretleri çerçevesinde bir sivil toplum örgütü ziyaret etme fikir alış verişinde bulunma fırsatı bulduklarını söyledi.

Vekil Yetiş, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Türkiye’deki istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Amerika Birleşik Devletleri bile kongre ve senatosundan geçiremediği için bütçe de ciddi anlamda sıkıntı yaşadılar. Bütçe maratonundan sonra yine Adıyaman’ımızda yoğun bir şekilde özellikle sivil toplum kuruluşlarımızla, medyamızla ve basınımızla görüşüyoruz. Artık yavaş yavaş seçim süreci de başlıyor. Adıyaman’ımızın 81 il ve ilçelerinde yerel seçimlerde adaylarımızı partimiz tespit etti. Bir taraftan teşkilatımızla, bir taraftan başkan adayımızla, bir taraftan milletvekili olarak biz, hep birlikte dört bir koldan hem insanımızın talep ve beklentilerini almak, hem de önümüzdeki yerel seçimlere  dönük hazırlıkları yapmak üzere yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Dün üniversite gençlik ve Adıyaman’da yaşayan gençlerimiz ile Adıyaman ve Türkiye’ye dönük bilgilerini aldık. Ondan bir gün öncede engelli sivil toplum kuruluşları, yine kadınlarımız dönük çalışan yerlerin yine Adıyaman ilçelerinde özellikle değer endeksli düşünce, kültür sanat üzerinden yoğun bir şekilde çalışan yerler ile ayrı toplantılar yaptık. Yaklaşık 70 sivil toplum kuruluşlarımızla iki gün içerisinde yoğun bir mesai yapmış olduk. Fen Lisesi öğrencileri ile birlikteydim. Beni her konuda çok zorladılar. Her anlamada konuya sahip olan bir gençlik gördük. Yani siyaset ve toplumun nabzını bilen bir gençlik gördük. Elbet bu çerçevede toplumumuzun sesi olan bir anlamda özgürlüğün ve bağımsızlığın sembolü olan medyamızı da ihmal etmemiz gerekiyor. Bugünde ilçelerden sonra çok kıymetli gazeteci arkadaşlarımızla birlikte cemiyet başkanımızı İbrahim Aslan’nı ziyaret ettik. Son derece memnun kaldık. Bize gösterilen sıcak ilgiden dolayı Cemiyet başkanımız İbrahim Aslan nezdinde tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Adıyaman milletvekili Murtaza Yetiş’e ve beraberindekilere teşekkür eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, basın olarak her zaman tarafsızlıklarını koruduklarını belirterek yaklaşan yerel seçimlerden tüm adaylara başarılar diledi. 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet