Milletvekili Yetiş’ten AGAD’a ziyaret

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş Adıyaman Gazetecileri Cemiyetini (AGAD) ziyaret etti.

Cemiyet - 19-07-2012 14:35

Milletvekili Yetiş’ten AGAD’a ziyaret

Ziyaret esnasında Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden milletvekili Yetiş, meclisin tatilini fırsat bilip seçim bölgeleri Adıyaman geldiklerini bu vesile ile hemşerileri ile daha fazla iç içe olma imkanı bulduklarını söyledi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş; “Öncelikle Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Her Adıyaman’a gelip cemiyeti ziyaret ettiğimizde tam kadro olarak bütün işlerini bırakıp geliyorlar. Bazı uğraşlar ve bazı alanlar vardır ki sizin bireysel işiniz mi yoksa kamusal işiniz mi ayırt edilemez. Milletvekilliği de böyle bir iş olduğu gibi gazetecilikte aslında böyle bir iştir. Gazetecileri, bütün işlerini bırakıp ‘şurada haber var, burada haber var ve buradan bir toplantıya katılmamız lazım’ şeklinde haberlere gelebiliyorlar. Adıyaman, özellikle Türkiye’de kamuda yönetimin merkezi bir yapıda daha yerelleştiği bir il haline geldi. Dünyada artık tek boyutlu yönetimin olduğu gibi çok boyutlu organizasyonların gündeme geldiği bir dönemde Adıyaman’ın bundan daha fazla nasibinin alması gerektiğini düşünüyorum. Bunu söyleyerek şunu kastediyorum. Biz Ankara’da oturup bürokratın masa başında, genel kurulda alınan kararlarla yönetilecek bir ülke pozisyonundan çoktan çıktık ve bunun da daha sahici noktalara gitmesi için, daha çözümleyici ve sonuca gidilmesi için de en önemli ayak olan bir ses veren olmalı ve ses veren olduğu gibi birde o sesi işiten olmalıdır. Burada ses verenin sivil toplum olduğu özellikle toplumun da işiten olduğunun kanaatindeyim. Biz medyasıyla, sivil toplumuyla kendi sorumluluğumuzu çok iyi anlamda yerine getirebilmeliyiz. İyi organize olduğumuz zaman herhalde daha iyi işiten kulaklara sahip olan yöneticileri görme fırsatı bulacağız. Ankara’daki çalışmalarımızda sahadan bize gelenlerle planlamalar yapmaya çalışıyoruz ama şimdi de doğrudan sahada ve arazide neler yaptık, neler yapabiliriz? Gibi kendimize sorarak yerinde tespit yapmaya çalışıyoruz. Sorunları hem yerel hem de global anlamda çözmeye çalışıyoruz. Fırsat buldukça bu projeleri halkımızla paylaşmak için seçim bölgelerine geliyoruz. Bugün de bu çerçevede cemiyetimizle son derece sıcak bir ortamda bir araya geldik. Bu birliktelikten dolayı çok mutlu oldum. İnşallah önümüzdeki yaz dönemi boyunca da özellikle Ramazan ayında partimizle birlikte olacağız. İlçelerimizi ve köylerimizi ziyaret edeceğiz. Olabildiğince insanımızla birebir görüşüyoruz. Ümit ediyorum ki olabildiğince ve fırsat bulduğumuz süre içinde beraberce bu şehri daha ileriye götürmek için bütün çaba ve gayreti göstereceğiz. Bu anlamda ziyaretimizi kabul eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan’a ve cemiyetin tüm heyetine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş’e teşekkür ederek Adıyaman’ın sorun ve çözümleri açısından Milletvekillerinden Adıyaman halkının daha fazla çaba göstermelerini beklediklerini söyledi.

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet