Milletvekili Salih Fırat Stk’larla Görüştü

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Çelikhan ilçesi ziyaretleri kapsamında Çelikhan Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Sivil Toplum - 30-12-2014 15:03

Milletvekili Salih Fırat Stk’larla Görüştü

Son zamanlarda ilçede meydana gelen talihsiz olaylarında gündeme geldiği görüşmede ilçede faaliyet gösteren bütün(30 sivil toplum kuruluşu)  Sivil toplum kuruluşları Milletvekili Salih Fırat ile görüşme gerçekleştirdiler.

Çelikhan Eğitim Kültür derneğinde bir araya gelen Milletvekili Salih Fırat, Ak Parti İl başkanı Seyfettin Bilen, Eski İl başkanı Halil İbrahim Fırat, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak katıldı.

Sivil toplum kuruluşları adına konuşan Abumüslüm Çakmak, Karmkuk içme suyunun Çelikhan’a gelmesi gereken tek su olduğunu ve hukuki ve idari açıdan hiçbir problemin olmadığını söyledi.

Çelikhan halkının tüm temsilcileri olarak, ilçenin alt yapı gibi temel hizmetlerini getirmekle sorumlu olan Çelikhan Belediyesinden bu suyun getirilmesi taleplerini yıllardır dile getirdiklerini ve bu bağlamda gerekenin yapılmasını istediklerini söyledi.

Burada yaşanılan talihsizliğin bir daha yaşanmamasını dilediklerini belirten Çakmak,  Belediye başkanının talebi değilde Çelikhan halkının talebidir.

 

İlçenin bu suya kavuşması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini de isteyen Çakmak, Çelikhan’ının  ayrı gayrısının olmadığını ifade ederek, Çelikhan’ın köyleri ile bir bütün olduğunu söyledi.

DİĞER HABERLER
MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

23-02-2024 - Sivil Toplum

ESOB Başkanı'ndan Çorba İkramı

ESOB Başkanı'ndan Çorba İkramı

06-02-2024 - Sivil Toplum