Mercan TV’de Spor Ekstra Programı Start Aldı

Yeni yayın dönemiyle birlikte Mercan Televizyonunda Metin Harıkçı’nın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra Programı ilk programıyla izleyicileriyle buluştu.

Spor - 01-09-2010 23:56

Mercan TV’de Spor Ekstra Programı Start Aldı

Uzun yıllar Sporvizyon adlı programıyla izleyicilerin karşısına çıkan ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle programa ara veren Mehmet Kandemir’in yerine spor programı yapmaya başlayan Metin Harıkçı’nın ilk programının konukları İl Futbol Koordinatörü Yılmaz Aslan ve Teknik Direktör Mehmet Yıldırım oldu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 21:30’da başlayıp gece geç saatlere kadar süren programda Spor Toto 2. Lig maçlarının yanı sıra farklı konularda görüşlerini beyan eden Yılmaz Aslan ve Mehmet Yıldırım izleyicilere dolu dolu bir program yaşattı.

Mercan Televizyonu vasıtasıyla Adıyaman halkıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Program yapımcısı Metin Harıkçı; “Öncelikle benden önce Mercan TV ekranlarında uzun süre spor programı yapan Mehmet Kandemir ağabeyime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ondan aldığım bu bayrağı ona layık bir şekilde sürdürmeye devam edeceğim. Elimizden geldiği kadar dilimizin döndüğü kadar değerli kardeşim Mehmet Yıldırım hocamla birlikte Mercan TV ekranından Adıyaman halkıyla buluşmaya devam edeceğiz. Her hafta programımızda dolu dolu bir spor programı yapmaya gayret edeceğiz. Program konuklarım Yılmaz Aslan’a, Mehmet Yıldırım’a,  programımıza kaktı sunan Akademi Spor Mağazasına, Fatih Kırtasiye, telefonla ve bizzat program için hayırlı olsun dileklerini ileten bütün herkese şahsım ve Mercan TV adına teşekkür ediyorum” dedi.

 Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER
Şampiyon Gergerspor

Şampiyon Gergerspor

12-05-2024 - Spor

Çelikhan'da Voleybolda bir İlk!

Çelikhan'da Voleybolda bir İlk!

03-01-2024 - Spor