Kerimoğlu, Hemşerimiz Boğatekin’e Teşekkür

Galatasaray’ın eski unutulmaz futbolcusu ve altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu ile birlikte Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı

Spor - 11-06-2010 17:39

Kerimoğlu, Hemşerimiz Boğatekin’e Teşekkür

, Bağcılar Galatasaray Futbol Okulu’nu ziyaret ederek, GS gibi büyük bir kulübe genç yetenekler yetiştiren Adıyamanlı sporsever hemşehrimiz Cemal Boğatekin’e teşekkür ettiler.

                Bugüne kadar Türk futboluna yaptığı katkılarıyla tanınan ve son zamanlarda birçok yıldız futbolcuları GS spor okuluna kazandırılmasıyla İstanbul’da spor otoriterinin dikkatleri üzerine çeken Bağcılar Galatasaray Spor Okulu bu kez Dünya kamuoyunun yakından tanıdığı Galatasaray’ın efsane futbolcusu ve altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu ile birlikte Bağcılar’ın güzide Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı yı ağırladı.

                Minik sporcular tarafından çiçeklerle karşılanan Kerimoğlu ve Çağrıcı, minik öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Kerimoğlu ve Çağrıcı, Türk spor’una önemli katkılar sağlayan böylesi spor tesislerin sayısının artırılması gerektiğine değinerek, kendisini karşılayan küçük sporculara teşekkür ettiler.

Tugay Kerimoğlu; “Burada gelecek yıldız adaylarını Galatasaray’ın geleceği olarak yetiştirip, Türk futboluna kazandırmak için bütün imkânlarımızı kullanmaya çalışacağız. Bağcılar ilçemiz de 400 kapasiteli okulumuzun olması ve 6 hoca eşliğinde büyük bir disiplin içerisinde çalıştırılması elbette ki sevindirici bir olay olduğunu” söyleyerek, hizmetlerinden dolayı GS Spor Okulu Başkanı Cemal Boğatekin’ teşekkür etti.

İlçesi’nde spor’a ve sporcuya sağladığı katkılarıyla tanınan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ise, “Mahallinde bulunan futbol okulu sayesinde çok sayıda gençlerimizin sokak çocuğu olmasından arındırıldığını ve aynı zamanda Türk futbol’una sağladığı katkı ise tartışılmaz derecede önemli” olduğunu vurguladı.

Spor tesisinde Türkiye’nin iki önemli şahsı ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Bağcılar GS Futbol Okulu Başkanı Cemal Boğatekin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Son zamanlarda GS altyapısına kazandırdığımız futbolcular geleceğin Türk futboluna büyük katkılar sağlayacağını ve ülkemizi, dünyada ve Avrupa da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi. 

 Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL

DİĞER HABERLER
Şampiyon Gergerspor

Şampiyon Gergerspor

12-05-2024 - Spor

Çelikhan'da Voleybolda bir İlk!

Çelikhan'da Voleybolda bir İlk!

03-01-2024 - Spor