Hemşerimizden Anlamlı Destek

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM BİR SEN) Malatya Şubesi, üyelerine vereceği iftarın bedelini Pakistan'a gönderdi.

Malatya - 25-08-2010 11:10

Hemşerimizden Anlamlı Destek

Pakistan'a Yardım -Bem Bir Sen Malatya Şubesi Üyelerine Vereceği İftarın Bedelini Pakistan'a Gönderdi

-Şube Başkanı Mehmet Hanifi Acar: -''Üyelerimize, Her Yıl Verdiğimiz İftarın Bedelini Pakistan'a Gönderip Gönderme Konusunda Fikirlerini Sorduk, Hepsi 'Gönderelim' Dedi''

Sendikanın Şube Başkanı Mehmet Hanif Acar, yaptığı açıklamada, Pakistan'ın bir kardeş ülke olduğunu, bu ülkenin halkının Kurtuluş Savaşı'nda Türkiye darda iken Türkiye'ye yardım ettiğini anımsattı.
Acar, şöyle konuştu:
''Sendika olarak ekmeğimizi onlara ikram etmek istedik. BEM BİR SEN olarak anket hazırladık. Üyemiz olan 150 kişiye uyguladık. İki soru sorduk. Birinci soru 'Her yıl üyelerimize verdiğimiz iftarımızı kendi aramızda mı yapalım, yoksa bu iftarın bedelini Pakistan'a mı gönderelim?' idi. Bütün üyelerimiz 'iftar bedelini Pakistan'a gönderelim' dedi. İkinci soruda da, iftar bedeli olan 3 bin 500 TL'yi hangi yardım kuruluşu ile göndermek istediklerini sorduk. Üyelerimizin yüzde 60'ı Başbakanlık'ın yardım kampanyasıyla göndermek istediklerine yönelik görüş bildirdi. Bunu üzerine Ziraat Bankasına parayı yatırdık.''
Sendika üyelerinin bireysel olarak da Pakistan'a yapılan yardım kampanyalarına katıldığını ifade eden Acar, sendika olarak da 27 Ağustos'ta verecekleri iftarın bedelini Pakistan'a göndermiş olduklarını kaydetti.
Acar, verecekleri iftarın bedelinin ise bir kişi için 7 TL olduğunu sözlerine ekledi.

DİĞER HABERLER
MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

27-04-2024 - Malatya

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

09-04-2016 - Malatya