Hemşerimiz Ayın Personelleri Seçildi

Konuyla ilgili Malatya belediyesi fuarcılıkın açıklaması

Malatya - 24-06-2010 18:36

Hemşerimiz Ayın Personelleri Seçildi

Şirketimizde çalışmakta olan personellerimizin gayretlerini daha iyi tespit etmek, tespit edilen en gayretli personelin çabalarını takdir etmek ve bu vesileyle personellerimizin gayretlerini teşvik ederek çalışanlar arasında bir nebze de olsa tatlı bir yarış ve motivasyon oluşturmak amacıyla bundan böyle “Ayın Personelleri” uygulamasına başlanmıştır.

Ocak ayından itibaren başladığımız bu uygulamada personellerin seçimi, oluşturulan bir komisyon tarafından kurum çalışanlarının ve amir ile müdürlerinin de kanaati alınarak seçilmektedir. Bu seçim şirketimizde gayretliler arasından bir gayretli seçmek seklinde olduğundan, komisyon ayın personellerini seçmekte zorlansa da seçim işine başlamış ve bu seçimin her ay yapılmasına karar verilmiştir.

Bu bağlamda Şirketimiz bünyesinde görev yapmakta olan Halil ORAL ve Cumali SONKAYA 2010 yılı Nisan ayı için ayın personelleri seçilmişlerdir. Başta ayın Personelleri olmak üzere Şirketimizin tüm çalışanlarına gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz

Çelikhan net olarak Sitemizin daimi takipçisi Cumali Ağabeyimizi tebrik ediyoruz.

DİĞER HABERLER
MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

27-04-2024 - Malatya

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

09-04-2016 - Malatya