Gün gurur günü değil! Gün hizmet günüdür

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut seçim sonuçlarını değerlendiren bir açıklama yaptı.

Belediye - 02-11-2015 11:35

Gün gurur günü değil! Gün hizmet günüdür

 

1 Kasım’da yapılan erken genel seçim sonucunda Çelikhan merkezde %94 oy aldıklarını belirten Başkan Bulut, Halkın yoğun tevecühüne karşın Belediye olarak Ak Parti ilçe teşkilatı olarak durmadan,gururlanmadan halka hizmet etmek için yoğun bir çalışma süreci içinde olacaklarını söyledi.

Başkan Bulut yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“7 haziran sonrasında oluşan kaotik ortam 1 kasım akşamı ile birlikte son bulmuş, Halkımız Ülke genelinde herkesin tahminlerinin üstesinde bir oy ile Partimizi tek başına iktidar yapmıştır. Bu sonucun çıkmasında Başbakanımızdan, Köy temsilcilerimize kadar emeği olan herkesi öncelikle tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte biz iktidar temsilcilerine düşen görev rehavete kapılmadan, grurlanmadan halkımıza hizmet etmektir. Herkes kendi görev alanı ve sorumluluğu içinde davranarak sahip olduğu makamın mevkinin hakkını vererek bu halka hizmet etmelidir.

Çelikhan halkı partimize %94 oy vermiş, ve tarihinin en büyük desteğini sağlamıştır. Bundan sonra bize düşen görev halkın tamamını kucaklamak ve tamamına hizmet etmektir. Belediye olarak bizler bu yıl başlattığımız hizmet atağını daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz. Bir kez daha halkımıza partimize gösterdikleri tevecüh için saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

 

 

 

DİĞER HABERLER
BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

12-05-2024 - Belediye

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

09-05-2024 - Belediye