Grup Yorum’a Gölbaşı’nda Büyük İlgi

Protest, özgün ve politik müzik denildiğinde akla gelen ilk grup olan Yorum, Gölbaşı’nda Eğitim Sen’in katkılarıyla muhteşem bir konser düzenledi.

Magazin - Sanat - 21-06-2012 08:21

Grup Yorum’a Gölbaşı’nda Büyük İlgi

Gölbaşı Efsane Düğün Salonu’nda gerçekleşen konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Eski ve yeni albümlerindeki parçaları seslendiren yorum elamanları 3 saat süren konserde dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Gölbaşı Eğitim Sen Temsilcilik Başkanı Harun Uçar yaptığı açış konuşmasında Grup Yorum’un Gölbaşı konserinin gerçekleşmesinde emeği geçen kişi, kurum ve iş yerlerine teşekkür ederek son süreçte iktidarın muhalif olanlara yönelik baskılarını arttırdığını, bu saldırılara karşı çıkmanın yolunun birlik ve mücadeleden geçtiğini belirtti.

Konserde salon girişinde Grup Yorum stantları kuruldu. Stantlarda Yorum albümleri, rozetleri, kitapları ve fularlar büyük bir ilgi ile kapışıldı.

Yoğun ilgi nedeniyle dinleyicilere dar gelen salonda, kalabalıklar eşliğinde çekilen halaylarla konser başladığı gibi büyük bir coşkuyla sona erdi. Grup Yorum elemanları konser sonrasında kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek en kısa sürede tekrar Gölbaşı’nda sevenleriyle beraber olmak istediklerini ifade ettiler.

Konseri CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, , CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Vuruşkan, Belören Belediye Başkanı Ali Çiçek, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci, KESK’e bağlı sendikaların çevre il ve ilçelerdeki yönetim kurulları ve üyeleri, kalabalık bir halk topluluğu takip etti.

 

DİĞER HABERLER
SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

07-09-2022 - Magazin - Sanat

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

30-11-2018 - Magazin - Sanat