Gençlik Merkezi Heyetinden AGAD’a Teşekkür Ziyaret

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini ziyaret eden Gençlik Merkezi heyeti Gençlik Haftası etkinliklerine başından sonuna destek veren bütün basın kuruluşları ve basın çalışanları adına başkan İbrahim Aslan’a teşekkür ettiler.

Cemiyet - 23-05-2013 23:31

Gençlik Merkezi Heyetinden AGAD’a Teşekkür Ziyaret

Düzenlenen etkinlikler kadar faaliyetlerin kamuoyuna duyurulmasında basının ciddi desteklerini gördüklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya; “15-21 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramı ayrıca Gençlik Haftası kutlamaları programları etkinlikleri düzenlendi. Bizde bu çerçevede ilimizde yaklaşık 30 spor branşında çeşitli sportif aktiviteler düzenledik. Bu sportif faaliyetlere ilçelerimizde dahil olmak üzere 5 binin üzerinde gencimiz katılım gösterdi. Bu sayı bizleri son derece memnun etmiştir. Bu hafta boyunca ilimizin görsel ve yazılı basını etkinlik ve faaliyetlerimizi ciddi anlamda halka taşıdılar. Huzurunuzda başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Basın kuruluşlarının çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün; “15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Adıyaman’da gerek gençlik anlamında gerek kültürel anlamda gerekse de sportif alanlarda ilçelerimiz de dahil olmak üzere dolu dolu bir etkinlik yaşadık. Burada basınımızın tutumunu her zaman takdirle karşılıyoruz. Çünkü biz aileleri ikna etmek anlamında aileler görsellik sağlamak anlamında basının etkisinin tartışılmaz olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda bundan önce olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmadı. Kamuoyu dolu dolu etkinliklerimizi izledi. Bu anlamda gençlerimiz ile birlikte teşekkür etmek istedik. Bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası sonrası cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ve Gençlik Merkezi müdürü Mehmet Yenigün ile birlikte gençlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik il müdürlüğümüzün son 10 yılda yapmış olduğu çalışmalarla Adıyaman’da lisanlı sporcu sayısındaki artış, farklı spor branşlarındaki sportif faaliyetler ilimizde her geçen gün artarak devam etmekte. Gençlik Haftasında çok sayıda etkinlik tamamlandı. Geçtiğimiz yıl başlatılan Seyyah projesi kapsamında çok sayıda gencimiz farklı illeri gezme fırsatı buldu. Bunlar basın olarak bizleri sevindiren etkinliklerdir. Bu vesileyle gençlerimiz için büyük çaba sarf eden başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, basın olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

Gençlik haftasını dolu dolu ve coşkulu bir şekilde kutladıklarını ifade eden Gençlik Lideri Ayşenur Yıldız; “Her yıl Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlenmekteydi ancak sayın bakanımız Suat Kılıç’ın göreve gelmesiyle birlikte son yıllarda Gençlik Haftası kutlama etkinliklerinde çok güzel şeyler yaşanmaya başladı. Bu vesileyle bizlere bu imkanı sunan Spor Bakanımız Suat Kılıç’a, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a, İl Müdürümüz Ahmet Bağcı’ya ve bizlerin her türlü etkinliğinde yanımızda gördüğümüz ilimizin değerli basın kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Lideri Mahmut Gazi Erol ise; “Kutlama etkinlikleri kapsamında Adıyaman’ın dört bir köşesinde stantlar açtık, tanıtımlar yaptık. Coşkulu bir gençlik haftasını geride bıraktık. Hemen peşi sıra Seyyah Projemiz yeniden başlayacak ve yeni bir yoğunluğun içerisine girmiş olacağız. Bu çalışma ve etkinliklerimizde bizlere destek olan sayın valimize, belediye başkanımıza, il müdürümüze ve her zaman yanımızda olan basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

            Konuşmaların ardından Gençlik Merkezi Liderleri başkan İbrahim Aslan’a çiçek ve çikolata takdim edip, Gençlik Haftası münasebetiyle hazırlanan tişörtlerden cemiyet üyelerine hediye ettiler.

 

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet