Gazeteciler, Emniyet Müdürü ile bir araya geldi

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve cemiyet üyeleri, Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile bir araya geldi

Cemiyet - 23-06-2013 16:16

Gazeteciler, Emniyet Müdürü ile bir araya geldi

 

Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’i ziyaret eden gazeteciler, Adıyaman’da var olan huzur ve güvenin devam etmesi ve daha artırılması için görüş ve önerilerini dile getirdi. Emniyetin, halkın huzur ve güvenliği için vereceği hizmetlere basın olarak her türlü desteğin verileceği vurgulandı.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, yaklaşık bir ay önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’e görevinde başarılar dileyerek, “Güneydoğu Anadolu bölgesinin en sakin ve huzurlu kenti olan Adıyaman’da bundan sonraki süreçte aynı huzurun devam etmesi için basın olarak elimizden gelen gayretleri sarf edeceğimizi belirtmek istiyorum. Basın olarak Adıyaman huzurunun daha iyi olabilmesi için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi ve Emniyet Müdürümüzün yanında olacağımızı ifade etmek istiyoruz” dedi. Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın mensuplarıyla birlikte bu kente daha güzel hizmetler vereceklerini vurguladı.

Fikret Salmaner, “Ülkede basının çeşitliliği, gerçekten çok önemli. Demokrasinin gelişmesi açısından, kurumların insanlara riayet göstermesi açısından da basının haber vermekten de öte denetleyen bir özelliği de var. Ben bunu çok önemsiyorum. Sizlerle böyle yakın mesai içerisinde, teşkilatımızın bütün faaliyetlerinde aramızda görmek istiyoruz. Daha iyi hizmet vermek için öncelikle vatandaşlarımızın fikirlerine itibar veriyoruz. Ama basınımızın da bizimle ilgili fikirleri düşünceleri olduğu zaman bunu bizimle daha rahat paylaşa bilirler. Huzur şehri olan bu Adıyaman’a biraz daha huzur katıp bu huzurun devamı açısından da emeğimiz ve desteğimiz olursa kendimizi bahtiyar sayarız” ifadelerini kullandı.

 

 

AGAD’tan Güney Radyo’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Yeni binasına taşınan Güney Radyo’yu ziyaret eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Celil Kocataş’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

            Güney Radyo’nun 1993 yılından bu yana Adıyaman’da yayın hayatını başarıyla sürdürdüğünü ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “İlimizde gazete, televizyon ve internet yayıncılığının yanı sıra Radyo yayınıcılığı da başarıyla devam etmekte. İlimizde şu anda il merkezinde 6 radyo yayın hayatını sürdürmekte Güney Radyo’da bunlardan birisi. Aynı zamanda Cemiyetimizin yönetim kurulu üyesi olan Celil Kocataş, yaklaşık 20 yıldır bu işi titizlikle devam ettirmekte ve en önemlisi işyerinin hem işçisi hem patronu gibi çalışmakta. Bu yönüyle kendisini takdir ediyoruz. Güney Radyo yeni binasında yayınını sürdürmeye başladı ve bu vesileyle Güney Radyo yönetim kurulu başkanı ve cemiyetimiz yönetim kurulu üyesi Celil Kocataş’a hayırlı olsun demek için geldik. Allah hayırlı uğurlu etsin, emeğini boşa vermesin, Allah bol kazançlar versin” dedi.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Güney Radyo Yönetim Kurulu başkanı ve Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Celil Kocataş; “Uzun süredir Adıyaman Belediyesi karşısındaki binamızda yayın hayatımızı sürdürmekteydik. Kısmet oldu ve imkanlarımızı da zorlayarak kendi binamıza kavuştuk. Yapmış olduğumuz tadilat ve çalışmaların ardından yeni yayın dönemine yeni binamızda girdik. Bu vesileyle bugün üyesi bulunduğumuz cemiyetimizin başkanı İbrahim Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşlarımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızla birlikte Adıyaman halkına basın olarak en iyi hizmeti sunma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

dsc_2103-(450-x-299).jpg

agad-guney-radyo-(1)-(450-x-301).jpg 

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet