Çöken Yol Tamamlanmadan Bırakıldı

Çelikhan ilçesine bağlı Aksu Köy grup yolunda meydana gelen çökmede yol çalışmasının tamamlanmaması köylülerin tepkisine neden oldu.

Köyler - 20-07-2010 05:25

Çöken Yol Tamamlanmadan Bırakıldı

Aksu, Recep, Yağızatlı ve Yeşilyayla köyü ile bu köylere bağlı 7 mezra’yı ilgilendiren grup yolunda kışın heyelan meydana gelmiş ve yol çökmüştü. Köylülerin tepkisi üzerine, İl Özel İdaresi çöken yolda duvar örmeye başlayarak yolda meydana gelen çökmeyi kısmen de olsa gidermişti.

Yolun tamamlanmadan bırakılması üzerine tepki gösteren Yeşiltepe köyü Muhtarı Hüseyin Avcı yolun tamamlanması için gerekenin yapılmasını istedi.

Avcı AA'ya yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:

''onlarca köyü direk ilgilendiren bu yolda kışın çökme meydana gelmiş ve yol bozulmuştu. Köy grup yolu üzerinde bulunan Muhtar arkadaşlarımızla birlikte yolun yapılması için  başvurduk. İl Özel idaresi yetkilileri çalışmayı başlattılar. Ancak çalışmayı bitirmeden buradan ayrıldılar. Aradan 5 ay geçmesine rağmen yolun tamamlanması için bir çalışmayı görmüyoruz. Neden bu duvarı tamamlayarak yolu doru dürüst trafiğe açmıyorlar. Bir türlü anlam veremiyorum.''

Haber: Mustafa Aloğlu-Çelikhan

DİĞER HABERLER
Yağmur Sonrası Kapanan Köy Yolları Açıldı

Yağmur Sonrası Kapanan Köy Yolları Açıldı

11-12-2023 - Köyler

YEŞİLTEPE BARAJ GÖLETİ SULAMAYA AÇILIYOR

YEŞİLTEPE BARAJ GÖLETİ SULAMAYA AÇILIYOR

13-06-2021 - Köyler