Çelikhanlılar Malatya’ya Sığmadı

Malatya Çelikhanlılar Derneği, Malatya’da Çelikhanlıları bir araya getirdi.

Malatya - 07-09-2010 05:51

Çelikhanlılar Malatya’ya Sığmadı

Vefat eden Çelikhan Belediyesinin eski Başkanı Merhum Mustafa Şahin ve trafik kazasında hayatını kaybeden Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Tektaş, Battal Gazi YİBO Müdürü Abuzer Baştuğ ve Sümer Lisesi Öğretmeni M.Hanifi Güler için okutulan Mevlid-i Şerif için Malatya Kernek Göl parkında iftar yemeği verildi.

Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğar, her yıl geleneksel olarak verdikleri iftar yemeğini bu yıl vefat eden önemli kişilikler için Mevlid-i Şerif ile taçlandırdıklarını söyledi.

Başkan Gündoğar şunları kaydetti:

‘Çelikhan’ın önemli şahsiyetlerinden olan, Çelikhan Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Tektaş, Battal Gazi YİBO Müdürü Abuzer Baştuğ ve Sümer Lisesi Öğretmeni M.Hanifi Güler ramazan ayı içerisinde hayatlarını kaybetmişlerdir. Dernek olarak geleneksel olarak verdiğimiz iftar yemeğini bu yıl bu 4 değerimizin anısına organize ettik. Yemeğin sponsorluğunu yapan, Mustafa Bingöl, Sadi Cevizci, Mehmet Altun,Abuzer Aldemir ve M.Hanifi Acar’a teşekkür ediyorum.’dedi.

Verilen iftar yemeğine, Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora,Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve 1000 civarında davetli katıldı.

Haber: Mustafa Aloğlu-Çelikhan

resim galerisi için tıklayınız

DİĞER HABERLER
MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

27-04-2024 - Malatya

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

09-04-2016 - Malatya