Çelikhanlılar Eski Kaymakamlarını Ziyaret Etmek İçin Arapkir’e Gitti

2007–2010 arasında Çelikhan’da görev yapan Kaymakam Ercan Turan, Malatya’nın Arapkir ilçesine atanmasının ardından Çelikhanlılar Arapkir’e giderek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Malatya - 28-08-2010 08:00

Çelikhanlılar Eski Kaymakamlarını Ziyaret Etmek İçin Arapkir’e Gitti

Ak Parti Çelikhan ilçe Başkanı İbrahim Atmaca, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ayaz ve bazı esnafların da aralarında bulunduğu kalabalık heyet Arapkir ilçesine giderek eski Kaymakamları olan Ercan Turan’a yeni görevinde başarı diler iken hayırlı olmasını da dilediler.

Eski Kaymakamları olan Ercan Turan’ın çok iyi bir insan ve yönetici olduğunu belirten Ak Parti Çelikhan ilçe Başkanı İbrahim Atmaca, kendisini ziyaret ettiklerini ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Çelikhan esnaflarından Yusuf Koç ise Kaymakam Ercan Turan’ın bütün esnaflara eşit mesafede davrandığını, kendisinin Çelikhan’a iyi hizmetler yaptığını belirtti.

Kaymakam Ercan Turan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çelikhan’ın kendisi için çok ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek ziyaret için çok teşekkür etti.

Arapkir ilçesinin tarihi bir yerleşim birimi olduğunu belirten Kaymakam Turan, Çelikhan’da çalıştığı gibi burada da çalışacağını ve görevini en iyi şekilde yapacağını söyledi.

Arapkir’in tarihi yerlerini gezen heyet, Arapkir Belediyesi tarafından açılan iftar çadırında iftarını açtıktan sonra İlçeden ayrıldı.

Haber:Mustafa Aloğlu-Çelikhan

arapkir-(26)-(450-x-338)13.jpg

arapkir-(38)-(450-x-338)14.jpg

DİĞER HABERLER
MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

27-04-2024 - Malatya

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

SU SESİ'NİN YENİ SAHİPLERİNDEN BİRİ ÇELİKHANLI

09-04-2016 - Malatya