Çelikhanlı Dengbejler Halkla Buluşuyor

Çelikhanlı Dengbejler Gülistan Tokdemir ve Babası Haşim Tokdemir’in yanı sıra Kürt müziğinin ünlü sesi Xalo Nezir ve Sürpriz Sanatçıların katılacağı Dengbejlerin Albüm tanıtım Gecesi Gersoy-Der (Gergerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği)’de gerçekl

Magazin - Sanat - 05-01-2012 20:59

Çelikhanlı Dengbejler Halkla Buluşuyor

Adıyaman’ın Uyduda Yayın yapan Tek televizyonu Asu Tv tarafında Hazırlanan ve her hafta Pazartesi akşamları yayınlanan Dengbej Programı Bu hafta Gersoy-Der’de gerçekleşiyor. Özellikle Gurbette ve Yurt dışında büyük ilgi ile izlenen programın bu haftaki konukları kısa bir sürede büyük beğeni kazanan Dengbej Gülistan Tokdemir ve babası Haşim Tokdemir, Xalo Nezir ve sürpriz sanatçılar olarak öngörülüyor.

 

Sunuculuğunu Erdal Dolaş’ın yapacağı Dengbej programının organizasyonunu Gergerhaber Prodüksiyon üstleniyor. www.gergerhaber.net İnternet Sitesi yönetimi tarafında Organize edilen etkinliğin amacı Çelikhanlı Dengbejlerin önümüzdeki günlerde çıkacak albüm çalışmalarına katkı sağlamak, olduğu bildirildi.

 

Asu Tv’nin Bant’ta yayınlayacağı etkinlik İnternet üzerinde yayın yapan ve özellikle Gergerliler tarafında beğeni ile izlenen Gerger TV Canlı yayınlayacak..Etkinliği Canlı izlemek için www.gergerhaber.net sitesinde bulunan “Gerger TV Canlı İzle” ikonuna tıklamanız gerekiyor.

 

Abdurrahman KURTBEY / İstanbul

 

DİĞER HABERLER
SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

SERGİ VE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİNE DAVET

07-09-2022 - Magazin - Sanat

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

30-11-2018 - Magazin - Sanat