BEV Heyetinden AGAD’a Ziyaret

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Besni Eğitim Vakfı heyeti 14.sü yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı hakkında bilgiler vererek, Adıyaman halkını ve basın mensuplarını eğitim bayramına beklediklerini söylediler.

Cemiyet - 02-10-2012 17:54

BEV Heyetinden AGAD’a Ziyaret

Eğitim bayramına herkese beklediklerini ifade eden BEV Başkan Vekili, Zübeyir Özbay; “Eğitim bayramımızın 14.sünü düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl meydana gelen terör olayları ve ilimizde 4 şehidimizin olması münasebetiyle bu yıl eğitim bayramını buruk bir şekilde kutlayacağız. Adıyamanlı hemşehrilerimizi ve basınımızı davet etmek için buradayız. Kaynaşmayı sağlayabilmek için, bir güç birliği yapabilmek için, gönül birliğini ileri safalarda daha güzel hallere getirmek için budayız.  Basınımızın katkıları bizler için bir şereftir,  güzelliktir. Bizler bu güzellikleri hep beraber paylaşmak istiyoruz. Ülkemiz geneli ve ilimizdeki şehitlerimiz nedeniyle müzikle ilgili etkinlikleri iptal ettik.  Program kapsamında çok güzel eğitim konulu panellerimiz var.  Bir tanesi öğretmenlerimizin sorunları ve veliler arasındaki sorunlar, ikincisi yöremizin Anadolu’da iletişimleri ve  katkıları neler olmuştur o konuda panelimiz var. Ayrıca Sağlık konulu panellerimiz var. Öğrencilerimiz arasında şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları yapılacak. Kısacası ilçe olarak, Besni Eğitim Vakfı heyeti olarak yeni bir eğitim bayramını en iyi şekilde kutlamak adına hazırlıklarımızı tamamladık inşallah ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde tanıtmak adına bir eğitim bayramını daha geride bırakmak için çaba sarf edeceğiz. Adıyamanlı hemşehrilerimizi ve basınımızı yanımızda görmek bizleri mutlu edecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AGAD Başkanı İbrahim Aslan; “Besni ilçemiz eğitimle özdeşmiş bir ilçemiz. Ve bu kapsamda dünyada bir ilk olan Besni Eğitim Bayramını uzun yıllardır başarıyla devam ettirmekteler. Bu yılda kısmet olursa 14.sünü gerçekleştirmek üzere tüm hazırlıkları tamamladılar. Bugünde bizleri ziyaret edip hem etkinliklere davet ettiler, hemde eğitim bayramının içeriği hakkında bilgiler verdiler. Düzenlenecek olan bu bayramında amacına ulaşması temennisiyle Başkan Vekili Zübeyir Özbay olmak üzere Besni Eğitim Bayramı heyetinde yer alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Başkan Vekili Zübeyir Özbay’a, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak,  BEV Genel Sekreteri Emine Oğuz, BEV Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdoğan ve  Gazeteci Tarık Önder eşlik etti.

 

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet