Belediye Başkanından Öğrencilere Moral Yemeği

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, YGS sınavı öncesi Çat Barajı sosyal tesislerinde öğrencilere moral yemeği vererek sınana girecek öğrencilere harçlık verdi.

Belediye - 11-03-2016 10:56

Belediye Başkanından Öğrencilere Moral Yemeği

Çelikhan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurs merkezinde kurs gören öğrencilere YGS sınavı öncesi moral yemeği verilerek öğrencilere bir harçlık verildi.

Halk Eğitim merkezi Müdürü M.Mustafa Özyol, Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a davranışından dolayı teşekkür ederken, öğrencilerin kendilerine güven geldiğini ve kendilerinin önemsendiğini fark ettiklerini söyledi.

Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, öğrencilerin yıl boyunca özveri ile çalıştığını artık sınav gününün yaklaştığını ve başarı dilediğini söyledi. Öğrencilere moral ve motivasyon veren Belediye Başkanı Mustafa  Bulut’a teşekkür etti.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya’da Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un davranışının öğrencilere moral açısından önemli olduğunu belirtti.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, gençlerin kendilerinin teminatı olduğunu söyledi.

Başkan Bulut yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ Hafta sonu YGS sınavına girecek olan siz değerli gençlerimize başarı diliyorum. Sizler bizlerin geleceğisiniz. Sizleri önemsiyoruz. Bugün burada sizler için İlçe Kaymakamımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımızla bir aradayız. Hepimizin temennisi sizlerin başarı göstermesidir. Çelikhan gençliği zekidir. Çalışkandır. Hafta sonu yapılacak sınavda hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

 

Öğrenciler ise Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


DİĞER HABERLER
BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

12-05-2024 - Belediye

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

09-05-2024 - Belediye