Ahmet Aydın;“AGAD Adıyaman’ın en önemli sivil toplum kuruluşu”

Adıyaman Gazetecileri Cemiyetini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Cemiyet - 11-09-2012 18:33

Ahmet Aydın;“AGAD Adıyaman’ın en önemli sivil toplum kuruluşu”

Ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Kahta Merkez İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatih Rüştü Turanlı ve bazı partililer bulundu.

Adıyaman Gazetecileri Cemiyetinin Adıyaman’ın en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti yönetimine teşekkür ediyorum. Yine bizi en layıkıyla karşıladılar, ağırladılar. Allah razı olsun. Adıyaman için önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğuna inanıyoruz. Çünkü bizim en yakın mesai arkadaşlarımız gazeteci arkadaşlarımız ve basın mensubu arkadaşlarımızdır. Gerek Adıyaman’da gerek ülkemizde yapılanlar, yapılamayanlar, bütün gündemlerin oluşmasında, birtakım sorunların tespitinde ve çözümünde basın mensuplarının hakikatten çok büyük emeği ve katkısı var. Onlarda bizimle beraber yoruluyorlar. Allah razı olsun.

“TATİLİMİZİ TATİL BELDESİNDE DEĞİL, SEÇMENLERİMİZİN ARASINDA GEÇİRİYORUZ”

Meclis tatilde ve tatile girer girmez bütün yazı her hangi bir tatil beldesinde değil, biz Adıyaman’da geçirdik. Seçmenlerimizin arasında olduk. Adıyaman’da ilçelerimizi, köylerimizi, beldelerimizi, il başkanlığımızı ve sivil toplum kuruluşlarını her defasında ziyaret ediyoruz. İlk günden beride hiç durmadık. Ramazan ayı’nı Adıyamanlı hemşerilerimizle birlikte bereketine uygun bir şekilde dolu dolu yaşadık. İktidar olalı 10 yıl oldu. İlk günkü heyecanla, ilk günkü arzuyla, istekle, hevesle değerli hemşerilerimiz bizleri yine karşılıyorlar. Gittiğimiz her yerde en güzel ilgi ve alakayı görüyoruz. Bizleri en güzel şekilde ağırlıyorlar. Biz AK Partiyle birlikte siyasette hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Sadece seçimden seçime oy istemekle değil, her daim seçim olmasa bile halkın arasında olmak gerekiyor.

 

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ HALK, AK PARTİ HALKIN PARTİSİ”

Çünkü halktan geldik biz. En büyük gücümüz halktır. Ne bir Oligarşi’nin, ne bir zümrenin, ne bir sınıfın, ne bir vesayetin partisi değildir. AK Parti halkın partisidir. Bizler de halkın temsilcileriyiz. Dolayısıyla halkla hemhal olmak lazım, halkla iç içe olmak lazım. Halkın çeşitli kesimleriyle çiftçilerimizle, köylülerimizle, esnafımızla STK’larımızla, bürokratlarımızla, siyasicilerimizle, diğer siyasi partilerimizle hep bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Bu manada da ilimizin sorunlarının tespitinde, ülkemizin sorunlarının tespitinde sadece tespit noktasında değil çözümü konusunda da gerekli önerileri alıyoruz çünkü bunlar bizlere yol gösterici oluyor. En iyi şekilde bu ülkeye, bu millete ve bu halka hizmet etmeye çalışıyoruz. Doğrusu da bu diye düşünüyorum. İlk günkü gibi halkla iç içe ve halkla beraber yolumuza devam ediyoruz. Hakikaten Adıyamanlı hemşerilerimiz bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde bizlerden en iyi şekilde desteklerini esirgemediler. Oylarıyla ve dualarıyla bizleri sonuna kadar destekliyorlar. Biz de halkımıza layık olmak zorundayız. Onlara mahcup olmamak adına gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ederiz. Allah’a şükürler olsun ki gittiğimiz her yerde güzel eserler görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel hizmetler görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yollarda, okullarda, hastanelerde, adliye sarayları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi sitesi ve bütün bunlar bizlere moral veriyor. Çünkü baktığınız her yerde, kafanızı çevirdiğiniz her yerde güzel eserler görmek mümkün. Köylerimizde yeni yeni hizmetler görmek mümkün. Bu durum bizleri onurlandırıyor. Başımız dik, alnımız açık bir şekilde 10 yıl olmasına rağmen hala dolaşıyoruz Allah’a şükürler olsun. Halen güzel bir şekilde karşılanabiliyoruz. Halkımız dualarını sürdürdüğü sürece bizlerde inşallah onlara layık olmak adına çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise; “AK Parti’nin kuruluşundan bugünkü sürece kadar her kademesinde görev alan ve şuanda bulunduğu kurum gereği Adıyaman’ın gurur kaynağı olan AK Parti Grup Başkanvekilimize ve diğer milletvekillerimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu süreçte Adıyaman’ın özellikle istihdam konusunda ve yarım kalmış işlerinin çözülmesi noktasında vermiş oldukları gayretlerin devamını bekliyoruz.         Adıyaman’ın ırgat kent haline düşmesinden dolayı yaşanılan sıkıntıları kendileri bizlerden daha iyi biliyorlar. Bu konuda yapmış oldukları projelerin biran önce hizmete geçmesini istiyoruz. Bunun yanı sıra 30 Eylül’de yapılacak olan AK Parti Olağan Kongresi’nde sayın Grup Başkanvekilimizin isminin MYK’da geçmesi her Adıyamanlı gibi bizleri de son derece onure etmiştir. Bundan sonraki süreçte ve bundan sonraki bulunacağı konumda daha fazla çalışma yapması için beklenti halindeyiz. Cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulunan sayın AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat’a, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez’e, Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı’ya ve Kahta Ziraat Odası Başkan’ı Rüştü Turanlı’ya nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.  

     

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet