AGAD’tan Sinan Temel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü görevine atanan Sinan Temel’i makamında ziyaret eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet Sinan Temel’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Cemiyet - 02-07-2013 19:43

AGAD’tan Sinan Temel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sinan Temel’in Eğitim camiasında almış olduğu bir çok görevi başarıyla yürüttüğünü ve yeni görevini de aynı başarıyla yürüteceğinden emin olduklarını ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Cemiyetimizin de üyesi olan Sinan Temel hocamızın Adıyaman Üniversitesi gibi önemli bir kurumda görev alması bizleri sevindirmiştir. Sayın hocamız, gerek öğretmenlik görevini, gerekse görev almış olduğu idarecilik görevini şimdiye kadar başarıyla sürdürmüştür. Adıyaman Üniversitesinde Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlük bölümü Adıyaman basını ile Üniversite arasında bence yeterince iletişim kuramadı. Sinan Temel hocamızın bu eksikliği gidereceğini, Adıyaman basını ile Adıyaman üniversitesi arasında bir köprü vazifesi göreceğini ümit ediyor, bu vesileyle kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinan Temel, ziyaretlerinden ötürü cemiyet başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini söyledi.

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet