Adıyaman Kanaltürk’e Konuk Oldu

Kanal Türk Televizyonunda Mert Savaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Dolu Dolu Ramazan’ programına Adıyaman konuk oldu.

Cemiyet - 15-07-2013 02:40

Adıyaman Kanaltürk’e Konuk Oldu

Sümerpark’ta düzenlenen programa Adıyaman’ın tarihi, kültürel, yöresel yemeklerinin ağırlıklı yer aldığı programda harfane grubu söyledi birbirinden güzel türkülerle programa renk katarken, özellikle Sahebe Projesi ve Adıyaman mermeri en iyi şekilde tanıtıldı.

            Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan’ın destek olduğu programda ATSO Başkanı Mustafa Uslu, MÜSİAD Başkanı Mehmet Dağtekin, Adımer Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, SMMMO Başkanı Seyfettin Bilen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abuzer Gelse, Şireciler Dernek Başkanı Gani Babar Adıyaman’la ilgili kendi branşlarıyla ilgili bilgiler verdiler.

            Türkiye'nin ekranı Kanaltürk Ramazan ayı boyunca canlı yayın ekibiyle Türkiye turuna çıkan Mert Savaş Sümerpark’ta düzenlenen programda Adıyaman yöresine ait bütün yiyecek, içecekleri, tarihi ve kültürel varlıkları bir bir anlattı. Yaklaşık 2 saat süren program boyunca bütün masaları tek tek gezen Mert Savaş, programı izlemeye gelen bir çok kişiyle de yaptığı sohbetlerle  programa büyük bir keyif kattı.

            Adıyaman’da üretilen bir çok ürünü çok beğendiğini ifade eden Mert Savaş özellikle Adıyaman Çiğköftesi, Ciğeri ve Adıyaman Peynirli helvasını çok beğendiğini ve çevre illerle bu konuda bir yarışma düzenlemek istediğini söyledi.

Mert Savaş'ın hazırlayıp sunduğu Dolu Dolu Ramazan'da hergün bir başka şehirdeki ramazan coşkusu birbirinden renkli ve keyifli konuklarla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yemek tariflerinden, yöresel ürünlere, kutsal mekanlardan insan manzaralarına hergün bir şehir ekranlarda olan Dolu Dolu Ramazan, ramazan ayı boyunca her akşam  Kanaltürk ekranlarında.

Adıyaman’ı çok sevdiğini ifade eden program yapımcısı Mert Savaş, ben ve ekip arkadaşlarım Adıyaman’da olmaktan büyük keyif aldık. İnşallah farklı zamanlarda tekrar birlikte olmaya çalışacağız. Adıyaman’da bizlere gösterilen ilgi ve alakadan ötürü başta Adıyaman Valiliğine, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Adıyaman Belediyesi Kültür  ve Sosyal İşler Müdürü Abuzer Gelse’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kanal Türk ekibini Adıyaman’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Kanal Türk Televizyonunda değerle meslektaşımız Mert Savaş’ın hazırlayıp sunduğu Dolu Dolu Anadolu Programına Adıyaman ili olarak konuk olmaktan büyük keyif aldık. Kendisi her gün bir ilde ve birbirinden çok güzel programlar yapmaya devam ediyor. Bugünde Adıyaman’a konuk oldular ve bizde kısa sürede yapmış olduğumuz hazırlıklar sayesinde elimizden geldiği kadarıyla ilimizi bir çok yönüyle, tanıtmaya çalıştık. Bu vesileyle Kanal Türk ailesine, Dolu Dolu Anadolu Program yapımcısı Mer Savaş’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet