Adıyaman Basını Tanıtım Günlerine Büyük Katkı Sundu

Ankara’da düzenlenen ve dört gün süren 1.Adıyaman Tanıtım günlerine katılan Adıyaman basının dört gün boyunca yaptığı haberlerle tanıtım günü etkinliklerinin en güzel şekilde tanıtılmasına katkı sundu.

Cemiyet - 08-07-2013 01:22

Adıyaman Basını Tanıtım Günlerine Büyük Katkı Sundu

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başta olmak üzere birçok basın mensubu, köşe yazarı, Mercan Televizyonu ve ASU Televizyonu çalışanları tanıtım günlerine yaptıkları haberlerle tanıtım günlerinde yapılan etkinliklerin duyurulması noktasında büyük katkı sağladılar.

Adıyaman Basının tanıtım günlerine her türlü desteği verdiğini ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “İlki olması münasebetiyle gerek sayın valimiz, belediye başkanımız, vekillerimiz, STK temsilcilerimiz, kurum müdürlerimiz ve basınımız tanıtım günleriyle ilgili çalışmalarını günler öncesinden yaptı. Ankara’da dört gün boyunca herkes üstüne düşeni en iyi şekilde yerine getirdi. Biz basın mensupları da bu güzellikleri en güzel şekilde duyurmak adına hiç durmadan mesai harcayarak gazetelerimize, radyolarımıza, internet sayfalarımıza ve televizyonlarımıza taşıdık. Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti olarak Atatürk Kültür Merkezinde açmış olduğumuz standımızda il ve ilçelerde yayın hayatını sürdüren basın kuruluşlarımızı en güzel şekilde tanıtmaya çalıştık. Ankara’dan yapılan haberler anında Adıyaman’a gönderildi ve bir gün sonra hazır olan gazeteler Ankara’ya ulaştırıldı. Televizyonlarımızdan Mercan Televizyon bol bol röportajlar yaptı. ASU Televizyonu geniş bir kadrosuyla dört gün boyunca sık sık canlı yayınlar, röportajlar ve programlar yaparak tanıtım günlerindeki etkinlikleri dünyanın dört bir yanına ulaşmasını sağladılar. Ankara’ya gelemeyen hemşehrilerimiz düzenlenen etkinlikleri gazetelerden, internet sayfalarından, Radyolarımızdan ve televizyonlardan izleyerek bizlerle aynı heyecanı yaşadılar. İlki olmasına rağmen Adıyaman tanıtım günleri bize göre çok iyi geçti. 45 binin üzerinde katılımcının olması ilimiz adına sevindirici bir rakam. Adıyaman basınının yanı sıra ulusal basın özellikle ilk gün açılış törenine çok yoğun ilgi göstermesi, bir çok bakanın, müsteşarın, bakan yardımcılarının, milletvekillerinin açılış törenine katılması bizleri ayrıca sevindirmiştir. Adıyaman basını olarak söz konusu Adıyaman olduğunda her zaman olduğu gibi tanıtım günlerinde de bizler üstümüze düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığımıza inanıyorum. Bu vesileyle tanıtım günlerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, değerli basın mensubu arkadaşlarımıza ve basın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet