Spor
Giriş Tarihi : 29-08-2012 14:31   Güncelleme : 29-08-2012 14:31

www.adiyamanaktuel.com’dan Büyük İddia!

Adıyamanspor’u Bekleyen Büyük Tehlike Ne?

www.adiyamanaktuel.com’dan Büyük İddia!

Adıyaman’da yayın yapan www.adiyamanaktuel.com.tr haber sitesinin yaptığı habere göre Adıyamanspor’u büyük bir tehlike bekliyor.

Bu sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Adıyamanspor ile ilgili önemli bir iddia ortaya atan www.adiyamanaktuel.com adlı haber sitesi, Adıyamanspor’a, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından transfer yasağı gelebileceğini iddia etti.

adiyamanaktuel.com’un haberine göre; geçen sezon elde ettiği başarısızlıklardan dolayı bu sezon Spor Toto 3. Lig’e düşen Adıyamanspor’un, geçen seneki başarısızlığın bedelinin yalnızca küme düşmekle kalmadığını, bunun üstüne bir de alacaklarından dolayı takımı Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet eden eski futbolculardan dolayı transfer yasağı gelme ihtimali bulunduğu bildirildi.

Haberde; “Geçen sezon kulüpte forma giyen ancak bu sezon takımdan ayrılan futbolcuların tamamına yakınının ayrıldıktan sonra, alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle kulübü federasyona şikayet etmesinden dolayı transfer yasağının gelebileceği iddia edilen Adıyamanspor yönetiminde gergin bir bekleyiş hakim.

Henüz kamuoyuna konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan yönetimin ne tür bir tavır takınacağı da merak konusu. Geçen sezon mücadele ettiğimiz grupta yer alan Mardinspor’un başına gelen olayın aynısıyla karşı karşıya olan sarı-yeşillilerin olası bir ceza ile büyük bir yara alacağı açıkça biliniyor.

Şimdi tüm gözler federasyonun şikayetlerle ilgili vereceği kararda” denildi.

 

AdminAdmin