Spor
Giriş Tarihi : 06-07-2017 13:59   Güncelleme : 06-07-2017 13:59

TARAFTARLAR O İSMİ İSTEMİYOR!

GÖREVE GETİRİLECEĞİ İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! ADIYAMANLILARA VE ADIYAMANSPOR TARAFTARLARINA KÜFREDEN TALAT ÖZDEN İSTEMİYOR

TARAFTARLAR O İSMİ İSTEMİYOR!
2015-2016 Sezonun da Adıyaman1954 Spor'un teknik direktörlüğünü yapan ve olaylı bir şekilde kulüpten gönderilen Talat Özden'in tekrar Adıyaman1954 Spor'un başına getirileceği iddiaları ortalığı karıştırdı.
Daha önce Adıyaman1954 spor teknik direktörlüğünü yapan ve başarısız bir grafik çizen Talat Özden'in yeniden Adıyaman1954 sporun başına getirileceği iddiaları taraftarları ayağa kaldırdı. Zira görev yaptığı sezon, Talat Özden'in Adıyaman1954 Spor taraftarlarına  yönelik tutumu hala akıllarda iken özellikle o dönemde zaman zaman ağza alınmayacak küfürler eden Özden'i taraftarlar istemiyor. Talat Özden'in yeniden Adıyaman1954 Spor'un başına getirileceği haberi gündeme bomba gibi düşerken taraftar grupları gün boyunca sosyal paylaşım sitelerinden yapılması planlanan transfere yüksek perdeden tepki gösterdi. Adıyaman'da ki kariyeri boyunca hem performansından dolayı, hem futbolcularla olan diyalogundan dolayı sıkça eleştirilen,  hem de taraftarlara olan seviyesiz hareketleri ile bilinen Talat Özden adeta 'istenmeyen adam' ilan edildi.
#Talatözdenibuşehirdeistemiyoruz etiketliyle binlerce yorum yapan taraftar grupları ağırlıklı olarak  Talat Özden'le anlaşma yapıldığı taktirde maçlara gitmeyeceklerini  duyurdular. Kendi yönettiği takımın cefakar, vefakar taraftarlarına en ağır hakaretleri, en galiz küfürleri yapan bir teknik adamın bu kulübü hak etmediğini ifade eden taraftarlar ivedilikle bu transferden vazgeçilmesi çağrısında bulundular.
Kar-kış demeden hem deplasman maçlarında, hem de içerideki maçlarda her daim Adıyaman1954 sporun yanında olan taraftarlar, ki BAL liginde doluluk oranı bakımında tribünler de en fazla seyirciye sahip olan bir kulübün taraftarına en galiz küfürleri eden bir teknik direktörün bu takımın başına geçmemesini isteyen taraftarlar adeta anket denebilecek nitelikte Talat Özden'i istemediklerini beyan ettiler.
Başarılı geçen sezonlarda taraftar gruplarının verdiği desteğin bu başarıyı getirdiğine dikkat çeken futbol yorumcuları ise taraftarın bu haklı çağrısına kulak verilmesi gerektiğini hele hele tribünlerle barışık olmayan bir teknik direktörünün kulübe hiç bir faydası olamayacağını, istikrarlı, taraftarlarla  kulübü birleştirici bir rol üstelenen bir teknik adamın getirilmesi gerektiğini söylediler.
Talat Özden'in takımın başına getirilmesi halinde maçlara gitmeyerek protesto edeceklerini dile getiren  taraftar gurubu 02 Cendere ise " Takımın ateşleyicisi olan taraftarla küfürler eden birini bu takımda istemiyoruz. Çalıştırdığı dönemde gider ayak, takımını hiç bir zaman yalnız bırakmayan on binlerce taraftara ağza alınmayacak küfürler etti.  Böylesine taraftarına düşman olan Talat Özden ile bir anlaşma olacağı duyumlarını aldık. Bu durum bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Şayet bu transfer gerçekleşirse tüm Adıyamanlılara bir kez daha hakaret edilmiş olunur" şeklinde konuştular.
  En başarısız dönemlerde bile takımını yalnız bırakmayan binlerce taraftar sosyal medya hesaplarından gün boyu tepki paylaşımları yaparken, bu tepkilerden sonra Talat Özden transferinin seyrinin  değişip değişmeyeceği ise ileri ki günlerde belli olacak.
 
AdminAdmin