Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-08-2016 10:21   Güncelleme : 18-08-2016 10:21

SAĞLIK SEN’DEN ÇELİKHAN’A ÇIKARMA

Sağlık Sen Adıyaman İl başkanı Yasin Barutçu beraberinde ilçe ve kurum temsilcileri ile birlikte genişletilmiş divan toplantısını Çelikhan’da yaptılar.

SAĞLIK SEN’DEN ÇELİKHAN’A ÇIKARMA
Çat Barajı Çırağan sosyal tesislerinde yapılan divan toplantının açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, “bizler Sağlık-Sen olarak bütün bu çalışmaları yaparken sadece kendimizi ilgilendiren değil, aynı zamanda bütün toplumu ilgilendiren, bütün toplumun ortak sorunlarına eğiliyoruz. Nerede bir mazlum varsa, nerede bir ezilen, katledilen, ötekileştirilen insan varsa, orada olmayı kendimize şiar edindik. Ne zaman şer odakları, ülkemizin birlik ve beraberliğine dokunmak isteseler, karşılarında bizleri bulacaklar.
15 temmuz da Ülkemizde FETO terör örgütü tarafından bir darbe girişiminde bulunulmuş ve Allah’a şükür halkımız darbeyi püskürtmüş ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dim dik durmuşlardır.”dedi.
Çelikhan’da yaptıkları toplantıya Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un da iştirak edip kendilerinin onore edildiğini kaydeden Barutçu,  divan toplantılarının düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini  söyledi.
 
AdminAdmin