Siyaset
Giriş Tarihi : 20-01-2019 12:26   Güncelleme : 20-01-2019 12:26

Saadet Partisi Adıyaman Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Adıyaman ve İlçeleri Belediye Başkan adayları düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile basın mensuplarının karşısına çıktı.

Saadet Partisi Adıyaman Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Adıyaman ve İlçeleri Belediye Başkan adayları düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile basın mensuplarının karşısına çıktı.
Heyecanın hakim olduğu salonda Başkan adayları kedilerini tanıttı ve projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Kahta Belediye Başkan adayı Yusuf Turanlı, Başlattığımız projeleri tamamlamaya geliyoruz, toplumun bütün kesimleri kucaklayarak bu seçimi alacağız dedi.

Gerger Mevcut Belediye Başkanı zeynal Aslan, Milli Görüşün Adıyaman'daki belediyeleri alması gerektiğini Saadet kadrolarının kısıtlı imkanlarla çok güzel işlere imza attıklarını bu yüzden iş başına gelmeleri gerektiğini söyledi.

Çelikhan Belediye başkan adayı Mehmet Bora, Çelikhan halkının iradesine inandıklarını, bi önceki dönemdeki belediyecilik anlayışımızı bildiğini, bunların üzerine daha güzel çalışmalar yapmak için gelmeleri gerektiğini belirtti.

Samsat Belediye Başkan adayı Hayrettin Kuştepe, Adıyaman aday tanıtım toplantısına gelirken küçük bir trafik kazası atlattığını durumlarının iyi olduğunu, seçimlerin hayırlara vesilesi olması dilediğinii, Bu küçük kazanın da bu güzel başlangıcın nazari olduğunu söyledi.

Adıyaman Belediye Başkan adayı Faruk Ünsal, 
Bu süreçte bana destek olan farklı inanç grupları, sivil toplum kuruluşları ve farklı siyasi gruplara özellikle teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın sorunlarını biliyorum.. Adıyaman’da kenara itilen ve çeşitli vesilelerle ötekileştirilenlerin öncelikli olmak üzere herkesin ve her sesin başkanı olacağım. Şehri tüm renkleriyle ve tüm farklılıklarıyla kucaklayacağız. Bu şehri birlikte yöneteceğiz. Bir seçilmişin seçmene üstünlüğü yoktur. Bu görev meselesidir. Şeffaf, hesap veren ve hizmet eden bir belediye başkanı olacağım dedi. Başkan olursak, öncelikli olarak ötekileştirilmiş, ihmal edilmiş mahallelerden başlayarak hizmetlerimizi tüm halkımıza sunacağız, dedi
Belediyeciliği sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik ve alt yapı belediyecilik olarak çok yönlü çalışmalarla yürüteceklerini ileriki safhalarda projelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

AdminAdmin