Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 19-04-2020 18:26   Güncelleme : 19-04-2020 18:26

Pınarbaşı'nda (Bulam) Korona Vakası mı Görüldü?

Çelikhan'a bağlı Pınarbaşı Beldesinde Korona Virüs şüphelisi olarak Adıyaman'a sevk edilen ve testi pozitif çıktığı söylenilen bir vatandaşın temasta bulunduğu çok sayıda yakını Ambulans ile Çelikhan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Pınarbaşı'nda (Bulam) Korona Vakası mı Görüldü?
Pınarbaşı Beldesinde ikamet eden bir vatandaşta Korona Virüs belirtilerinin ortaya çıkmasıyla yapılan testin Pozitif çıktığı söylenilen Hastanın temasta bulunduğu yakınları ve komşuları da test yapılması için Ambulansla Çelikhan Devlet Hastanesine sevk edildi. Emniyet birimleri tarafından Hastane girişinde güvenlik tedbirleri alındı.
Ayrıca Çelikhan-Sürgü yolu üzerinde bulunan Kasımlar ve Kurucuova'da da Korona vakalarının görüldüğü bilgisinin gelmesi üzerine Vatandaşlar tedirginlik yaşadı. Bu nedenle zorunlu olmadıkça vatandaşların dışarı çıkmaması, çıktıkları durumda da maske takarak sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bize ulaşan site takipçilerimizin de belirttiği gibi İlçeye giriş çıkışlarının mümkün olduğunca sınırlandırılması, Çelikhan'da çalışıpta Malatya ve Adıyaman'a gidiş geliş yapan Kamu ve özel sektör çalışanlarına yer tesis edilerek belirli bir süre İlçe dışına gidiş gelişlerin durdurulması konusunda yetkilileri göreve davet ediyoruz.



 
AdminAdmin