Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 05-12-2016 15:33   Güncelleme : 05-12-2016 15:33

OKUL MÜDÜRLERİNE MORAL DESTEĞİ

Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu, İlçemiz Okul müdürlerine moral desteği amacı ile bir ziyaret gerçekleştirdi.

OKUL MÜDÜRLERİNE MORAL DESTEĞİ
Orta Okul Müdürlerine ilk TEOG sınavı sonrası,  Lise Müdürlerine ise YGS ve LGS sınavları öncesi Moral ve motivasyon ziyareti gerçekleştirdi.
Çelikhan İlçe Milli Eğitim’de ki kadrolu atamanın moral bozmaması gerektiğini anlatan Editör Aloğlu, Öğrencilerin geleceğinin her şeyden daha önemli olduğunu ve bu mihvalde düşünüp davranılması gerektiğini ifade etti.
Eğitim’de okul müdürü, Öğretmen, Öğrenci ve veli dışında hiçbir uzuv’un etken olmadığı bilincinde olan okul müdürleri bu bilinç ve anlayış ile Çelikhan eğitimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade ettiler.
Çelikhan ilçesinin Mülki amir açısından çok şanslı olduğunun konuşulduğu ziyaretlerde, Ara yöneticiliklerin bir anlam ifade etmediği de Editörümüz tarafından belirtildi.

Pınarbaşı Lisesi, Müdürü Hamdi Güzel, Şehit Er Erdal İlk Okulu Müdürü Mehmet Yokuş, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Kaya, Barbaros Orta Okulu Müdürü Ekrem Gündoğar, Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü Mehmet Yerlikaya, Atatürk İlk Okulu Müdürü Davut Akpınar,Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Kaplan, Fatih Orta Okulu Müdürü Yılmaz Yerlikaya ziyaret edildi.


Not: İlçe eğitimi ve son durumlar ile ilgili Editör’ün Köşe yazısını okumak için tıklayınız.
http://www.celikhanhaber.com/makale/egitim-ve-yoneticilik-ve-kadrolu-atama.html






AdminAdmin