Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 19-03-2019 18:37   Güncelleme : 19-03-2019 18:37

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu Çelikhan'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çelikhan'ı ziyaret etti.

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu Çelikhan'ı Ziyaret Etti
 MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK Üyesi Sedat Yaşar, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Batalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Sincik İlçe Başkanı Abuzer Güler ve beraberindeki heyetle birlikte, seçim çalışmaları için Çelikhan'ı ziyaret etti.
MHP heyeti, İlçe Başkanı Mehmet Çitil ve Çelikhan Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yaylagül ile birlikte, geçtiğimiz günlerde vefat eden Abdurrahman Üzümcü'nün gelini olan Cennet Üzümcü için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretinin ardından MHP Çelikhan İlçe Başkanlığına geçen Fendoğlu, partililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra MHP heyeti ve Çelikhan teşkilatı beraber esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vatandaşlar tarafından en çok dile getirilen Tütün sorunu konusunda gerekli düzenlemelerin yapılması için yasa teklifi hazırlayacağının sözünü veren Fendoğlu, inşallah bu sorunu çözeceğiz dedi.
 
AdminAdmin