Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 12-03-2019 18:30   Güncelleme : 12-03-2019 18:30

MHP Milletvekili A.Muhittin Taşdoğan Çelikhan'ı Ziyaret Etti

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin TAŞDOĞAN, Adıyaman İl Başkanı Hüseyin ÖZGÜN, MYK üyesi Sedat Yaşar ve MDK üyesi Selim Çakır Çelikhan'ı ziyaret etti.

MHP Milletvekili A.Muhittin Taşdoğan Çelikhan'ı Ziyaret Etti
Ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çelikhan İlçe Başkanlığında seçim çalışmaları hakkında bilgi alıp istişarelerde bulunan MHP heyeti, daha sonraTütün Kooperatiflerini ziyaret ettikten sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Taşdoğan yaptığı açıklamada; Çelikhan teşkilatının verdiği her sözün arkasında olduklarını, Çelikhan’ın başta Tütün sorunu olmak üzere her sorununu gerek TBMM’de gerekse her platformda en yüksek sesle dile getireceklerini belirtti. Tütün işini zorlaştıran Hükumetin tütünle aynı ekonomik geliri verebilecek alternatif ürün sunması gerektiğini dile getiren Taşdoğan, Adıyaman’a kenevir verilmesinin takipçisi olacaklarını belirtti. Ayrıca madem yabancı sigara satılıyor, yerli tütünün de en az %20 oranında piyasada olmalı, bu konunun da takipçisi olacağız. Dedi.

Çelikhan Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yaylagül; başta tütün ve altyapı sorunları olmak üzere seçimi kazandığımız takdirde yıllardır hasret kaldığımız hizmetleri hep beraber çözüme kavuşturarak, Çelikhan’ı daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğiz inşallah dedi.

MHP Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Çitil vatandaşlara hitaben; yıllardır gelen Milletvekillerine kimse derdini anlatamıyor, sürekli birileri tarafından susturuluyor. Biz başkaları gibi size susun demiyoruz, her türlü soru ve şikayetlerinizi Milletvekilimize iletebilirsiniz. Teşkilat olarak her zaman yanınızdayız dedi.

Vatandaşlar tütün konusunda tepkilerini dile getirdi. Bir vatandaşa 200 kg tütün için Elazığ yolunda yüklü miktarda para cezası kesildiğini, tütünlerine el konulduğunu, tüm bunların üstüne bir de hapis cezası olduğunu ifade ederek, Cumhur İttifakının ortağı olduğu için MHP’li Vekillerin gerekeni yapmasını istedi.

Fotoğraflar için Burayı Tıklayın



 

AdminAdmin