Eğitim
Giriş Tarihi : 15-09-2015 09:41   Güncelleme : 15-09-2015 09:41

Küçük okulun büyük müdürü Fatih Orta okuluna atandı

Atandığı günden beri Okulunda yaptığı fiziksel değişiklik, öğrencilerin kendilerini ifade etmede ki başarısı, derslerde gösterdiği başarı ile adından sıkça söz ettiren Davut Akpınar Fatih Ortaokuluna atandı.

Küçük okulun büyük müdürü  Fatih Orta okuluna atandı

Okulların kapanmasının hemen ardından okulunda ve bahçersinde yaptığı çalışmalarla okulunu adeta “Aksaray’a” çeviren Davut AKPınar,  eğitim öğretim yılı başlamadan görev yerini değiştirdiler.

Yaptığı onca emeğin üzerine oturamamayacak olan Akpınar, biraz kırgın biraz üzgün birazda heyecan ve enerjik olduğunu hisettirdi.

Atatürk’ün kendisine ihtiacı olduğunu bildiğini ancak sayın kaymakamın emrinin kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Akpınar, Sayın kaymakamım bana dedi ki; “ Fatih’in sana ihtiyacı var. Başarılı olacağına inanıyorum” bende emrin başım üstüne diyerek görevi kabul ettim. Atatürk ilk okulunda her ne kadar büyük emek vermiş olsamda Fatih’de oluşan boşluğun dolması gerekiyordu. Bende bu boşluğu doldurmak için görevi kabul ettim.dedi.

Davut AKPınar’ın Fatih orta okuluna atanmasının yapılmasını öğrenen Fatih orta okulu velileri Kaymakam Adem Kaya’ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

Fatih orta okulunun 2000li yıllarda Adıyaman’da her zaman 1 olduğunu son yıllarda bir çöküşe girdiğini Davut hoca ile birlikte 2000li yılların ruhunun tekrardan canlanacağını ifade ettiler.

AdminAdmin