Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 17-09-2020 12:55   Güncelleme : 17-09-2020 12:55

Kızılay, Çelikhan'da Kan Bağışçılarını Bekliyor

Kızılay, Kovid-19 salgını nedeniyle azalan kan stoklarını uygun seviyede tutmak ve hastaların kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Hükümet Konağı önünde kan bağışçılarını bekliyor.

Kızılay, Çelikhan'da Kan Bağışçılarını Bekliyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlisi, " Tüm dünyada ve ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle azalan kan stoklarımızdan dolayı, hastaların kan ihtiyacını karşılamakta zorluk yaşanmaktadır. Hastanelerde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına mağduriyet yaşatmamak için Türk Kızılay olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Amacımız kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağını kurmak. Siz de düzenlediğimiz kampanyalarda bağışladığınız kanla üç kişinin hayatını kurtarmak isterseniz kampanyamıza katılabilirsiniz.

Bu kampanyaya göstereceğiniz ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Unutmayın ki; Kan yaşam için bir armağandır” dedi.

Kızılay Kan bağış aracı 17 Eylül (bu gün) saat 19:00'a kadar Çelikhan Hükümet Konağı önünde olacaktır. Vatandaşlarımıza duyurulur.

AdminAdmin