Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-09-2020 12:57   Güncelleme : 18-09-2020 12:57

Kaymakam Uçar, Güney Köylerini Ziyaret Etti

Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar Köy ziyaretleri kapsamında, İlçeye bağlı güney köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Uçar, Güney Köylerini Ziyaret Etti
Göreve başladığı günden beri halkla iç içe olan Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar, İlçenin güneyinde bulunan Recep, Yeşiltepe, Yeşilova ve Yağızatlı köylerini ziyaret etti.
Kaymakam Uçar ziyaretleri kapsamında Recep köyünde Abuzer TOSUN'a ait depremden ve heyelandan hasar gören evde ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteği ile temeli atılan yeni evde ve yine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteği ile tamamlanan Mehmet CAN'a ait evde incelemelerde bulundu.
Daha sonra Yeşilova köyüne geçen Uçar, tütün üreticileriyle sohbet ettikten sonra yapımı tamamlanan cami inşaatını inceledi. Yeşilova köyünden sonra Yeşiltepe köyüne geçen Kaymakam Uçar, köy okulunu ziyaret ederek okul personeli ile görüştükten sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteği ile tamamlanmak üzere olan Aydın ORAK'a'a ait evin inşaatında incelemelerde bulundu. 
Ziyaretleri sırasında köylülerle görüşen Kaymakam uçar vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü konusunda gerekli birimlere talimat verdi. Köy Muhtarları ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Necdet Uçar'a teşekkürlerini sundu.





AdminAdmin