Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2015 19:44   Güncelleme : 05-07-2015 19:44

Karabatak’ın İlk Kitabı Yayınlandı.Kafein ve Piksel Satışta

N.Sümeyye Karabatak’ın ilk kitabı olan Kafein ve Piksel, Kitapyurdu.com’dan sonra Türkiye’nin bütün illerinde seçkin kitapçılarda satışa sunuldu.

Karabatak’ın İlk Kitabı Yayınlandı.Kafein ve Piksel Satışta

 

Gazeteci Yazar Naif Karabatak’ın kızı olan N.Sümeyye Karabatak, 64 sayfa olan ve Herdem Kitap’tan çıkan Kafein ve Piksel adlı deneme kitabının girişinde;

“...O günden beri yazıyorum anne. Ünlemlerce kusuyor, satır satır özlüyorum. Cümlelerimi deviriyorum kırgınlığımda ve kızgınlığımda bir nokta atışı; alınlarının ortasına! Melodiler eşlik ediyor bana sonra, kahvem doluyor. Elim açık, dudaklarım aralık. Yazıyorum.  Bu benim kalbimi sıkma biçimim anne. Bilirsin, gıcırdıyor işte.”

Küçüklüğünden beri okumaya ve yazmaya meraklı olan N.Sümeyye Karabatak’ın daha önce çeşitli gazetelerde yayınlanmış hikâyeleri ve şiirleri bulunuyor.

Kitapla ilgili ilginç bir tavsiyesi de var Karabatak’ın; “..Ayakları yere basanın değil, ara ara dizleri üzerine çökebilenin kitabı bu. Sağlıklı olduğuna inanan insanların okuyabileceği değil, ‘insan’ kalabilmelerin zaten hastalıklı bir süreç olduğunun bilincinde olanların kitabı.

Size umudu yüceltmeyeceğim, umutsuzluğun erdemini göstereceğim. Anlaşılma beklentisinde olmayacağım, anlatmak isteyeceğim.

 

Dile, dilin arsızlığına, oyununa, sanatına, dansına, dokunuşuna, dokusuna saygıyla…”

AdminAdmin