Spor
Giriş Tarihi : 04-05-2015 15:19   Güncelleme : 04-05-2015 15:19

İşte halkın takımının! Yeni ismi, yeni logosu

Bu sezon Şampiyon olarak Bal Ligine yükselen Hüseyin Koç liderliğinde ki Gapspor halkın

İşte halkın takımının! Yeni ismi, yeni logosu

takımı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Adıyaman'da her kesimin desteğini alan Gapspor futbol kulübü başkanı Hüseyin Koç ve yönetimi bu takımı Adıyaman halkına mal etmek için gerekli çalışmaları başlattı.

 

 

 Adıyaman'da sporun tarihini yeniden yazmaya niyetli olan başaralı ekip Bal Ligin'de ilk senesinde şampiyon olarak 3. Lige yükselmek için gerekli transfer çalışmalarına başladı.

 

 İlk olarak takımın ismini değiştirerek Adıyaman'ı temsil etmek isteyen ekip Gapspor ismini "ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ" olarak değiştirmek için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu.

 

 Takım isminin yanı sıra renklerini de "SARI-YEŞİL" olarak değiştiren yönetim kurulu Adıyaman'ı temsil eden yeni logosunu da hazırlayarak Futbol Federasyonuna bildirdi.

 

 

"Adıyaman Futbol Kulübü" Başkanı Hüseyin Koç yaptığı açıklamada; Biz bu yola Adıyaman'a yeni bir profesyonel bir takım kazandırmak için çıktık. İlk hedefimiz olan Bal Ligine yükseldik. Ve şimdi sırada ki hedefimiz de Bal Ligi Şampiyonluğu var. Ve bu başarıyı bu sene gerçekleştirmek için bütün fedakarlığı yapmaya hazırız. Bakın Yeni Malatyaspor 5 sezonda PTT. 1. lige yükseldi. Nedeni borçsuz bir takımın yanı sıra bütün şehir kenetlendi. İşte bizde bunu gerçekleştireceğiz bütün şehir ile beraber. Biz gerekli transfer görüşmelerimizi başlattık. Adıyaman'a Rüya Bir takım oluşturacağız. İlk olarak ismimizi, logomuzu ve rengimizi değiştirdik. "ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ" Adıyaman'a hayırlı olsun."Dedi.

AdminAdmin