Çelikhan
Giriş Tarihi : 16-08-2022 12:27   Güncelleme : 16-08-2022 12:27

İçme Suyuyla Tarla Sulanması Vatandaşı Mağdur Ediyor

Çelikhan'lı vatandaşlar, içme suyu şebekesinden tarım arazisi sulaması yapılmaması konusunda gereken önlemlerin alınmasını istiyor.

İçme Suyuyla Tarla Sulanması Vatandaşı Mağdur Ediyor
Çelikhan'da özellikle yaz aylarında yılladır devam eden içme suyu sorunun çözülmesi için yapılan alt yapı çalışmaları tamamlanmasına rağmen, sitemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar; bazı hemşerilerimizin geçmişte olduğu gibi içme suyu hattından kaçak olarak tarımsal sulama yaptığı için evlerde sık sık su kesintisi yaşadıklarını, bunun için gereken önlemlerin alınması konusunda yetkililerin gereken tedbirleri alması gerektiğini ifade etti.


Editörün notu:
Sevgili Çelikhan’lılar; malumunuz sıcakların artmasıyla beraber bazı mahallelerde su kesintileri yaşanmaya başlandı. Evinde hastası, yaşlısı, küçük çocuğu olan kimseler içmek için ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için su bulamazken, içme suyuyla tarla, bahçe gibi alanları sulamak hiçbir vicdana sığmaz. Lütfen bu duruma bir an önce son verelim. Ayrıca evlerimizde su tasarrufuna yönelik tedbirler alalım, muslukları kullanmadığımız zamanlarda kapatalım ki hem suyumuz israf olmasın hem de diğer vatandaşlar mağdur olmasın.
 
AdminAdmin