Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-07-2016 14:05   Güncelleme : 01-07-2016 14:05

HAYDİ MATEMATİK KURSUNA

Çelikhan İLKE Derneği tarafından hazırlanıp Gençlik ve Spor Bakanlığı, tarafından kabul edilen ''Matematik Barajına Değil Çat Barajına Takıl'' isimli proje kapsamında TEOG ve YGS sınavlarına yönelik matematik kursu verilecektir.

HAYDİ MATEMATİK KURSUNA
Dernek yönetiminden alınan bilgiye göre; kabul edilen proje kapsamında hem YGS hem TEOG olmak üzere 2 gruba matematik kursu verilmesinin planlandığı ve bu çerçevede hazırlıkların yapıldığı belirtildi.
 
Proje kapsamında ara tatilde YGS kursu verilmiş olup yaklaşık 25 öğrenci kurstan faydalanmıştır. Önümüzde ki yıl yapılacak olan sınav hazırlıklarına şimdiden başlanması gerektiğini belirten Kurs Öğretmenleri bu kursların, öğrencilerin eğitim hayatına değer katabileceği ve özellikle bu yıl sınavlara hazırlanacak öğrencilere ciddi katkı sunulabileceğini belirtti.
 
Kurslar 10 gün boyunca uzman eğiticiler tarafından tasarlanan programlar çerçevesinde yürütülecektir. Matematik Bahçesi  projesinin öğretmenleri ile matematik eğitimi verileceğini aktaran Dernek Başkanı Mehmet KESKİN, projede kültür, sanat etkinliklerinin yanı sıra çeşitli spor aktivitelerinin planlandığını, kurslara katılım sağlayacak öğrencilere YGS/TEOG hazırlık seti hediye edileceğini ve kurs sonunda başarılı olan öğrencilerle Şanlıurfa gezisinin düzenleneceğini aktardı. Öğrencilerin tüm bu aktivitelerden ücretsiz bir şekilde yararlanabileceklerini de sözlerine ekledi.
 
Yaz kursunun 2 grup için tasarlandığını, bir grubun YGS sınavlarına diğer grubun ise TEOG sınavlarına hazırlık mahiyetinde olacağını ve buna göre kayıt yapılmasını talep eden Dernek yönetimi kurslara 13 Temmuz’da başlanacağını ifade etti.
 
NOT:
1.Grup YGS Sınavlarına yönelik olup sadece erkek öğrenciler başvurabilecektir. Lise 1,2,3,4 de okuyan öğrenciler
2.Grup TEOG sınavlarına yönelik olup hem erkek hem kız öğrenciler başvurabilecektir. 7.sınıftan 8 sınıfa geçen öğrenciler
 
Matematik Kursları için aşağıdaki iletişim numaralarına kayıt yapılabilir.
 
MEHMET KESKİN: 0532 467 90 11
CELAL ERSOY: 0505 691 50 97    


 
AdminAdmin