Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-06-2018 11:08   Güncelleme : 29-06-2018 11:08

Tutdere, Yoğun Bir Katılımla Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Avukat Abdurrahman Tutdere, mazbatasını büyük bir vatandaş katılımıyla aldı.

Tutdere, Yoğun Bir Katılımla Mazbatasını Aldı

Adliye önünde bir araya gelen vatandaşların katımıyla Tutdere, mazbatasını aldı.

Destek veren herkese teşekkür eden Tutdere, “Adaylığımız belli olduktan sonra örgütlerimiz ile beraber Adıyaman’da seçim kampanyamızı en iyi şekilde yürüttük. 24 Haziran’da halkımızın tercihleri ile şuanda milletvekili seçilmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda emeği geçen tüm yurttaşlarımıza, Adıyaman halkına sonsuz teşekkür ederim. Çalışmaları ile bize güç veren il ve ilçe başkanlarımıza, kadın kolları, geçlik kollarımıza yürekten teşekkür ederim. Ayrıca ittifakta bulunan dost ve kardeş partilerimiz, İYİ Parti başkan ve yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkür ederim. Saadet Partisi il başkanı, milletvekili adaylarına, tüm teşkilatlarına yürekten teşekkür ederim. Adıyaman’da seçimlerimiz demokratik ortamda kazasız belasız tamamlandı. Halkın çıkan iradesine hepimiz saygılı, demokraside sandıktan çıkan sonuca saygı duymak gerekir. Bizlerde demokrasi beşiği olan CHP adayları olarak çıkan sonuca saygılıyız. Ve seçilen diğer milletvekili arkadaşlara da saygılar diliyoruz"dedi.

- TUTDERE, ADIYAMAN'DA HERKESİN MİLLETVEKİLİDİR

Kendisinin herkesin milletvekili olduğunu dile getiren Tutdere, şöyle devam etti:

"Seçimlerin Adıyaman ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Abdurrahman Tutdere Adıyaman’da herkesin milletvekilidir. Bütün kesimlerin milletvekili olarak mecliste en iyi şekilde görevimi yapacağım. Adıyaman vatandaşının göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim. Oy veren, vermeyen bütün Adıyamanlı hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim. Sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren yurttaşlarımıza, tüm halkımıza teşekkür ederim. Seçimlerin ilimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” 

Daha sonra parti binasında CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, partililerin katılımıyla mazbatasını CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’ye verdi.

CHP olarak iki dönem milletvekili çıkaramadıklarını ama bu dönem milletvekili çıkardıklarını ifade eden Çakmak, destek veren herkese teşekkür etti.

 

AdminAdmin