Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 15-10-2019 18:58   Güncelleme : 15-10-2019 18:58

Şehit Onbaşı Çelik'in Naaşı Adıyaman'a Getirildi

Suriye'nin kuzeyinde yapılan Barış Pınarı Harekatında Şehit olan Piyade Onbaşı Mesut Çelik'in naaşı Adıyaman'a getirildi.

Şehit Onbaşı Çelik'in Naaşı Adıyaman'a Getirildi
Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK/YPG/PYD'ye karşı Fırat’ın doğusuna başlattığı “Barış Pınarı Harekatı”nda teröristlerin attığı top atışıyla bugün şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mesut Çelik’in naaşı ile saat 18:00 de Adıyaman Havalimanına getirildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mesut Çelik’i karşılama törenine Adıyaman Valisi Aykut PEKMEZ, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman KILINÇ, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan ATASOY, İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, Çelikhan Kaymakamı Abdullah DEMİRDAĞ, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa BULUT, Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu, askeri tören taburu tarafından cenaze arabasına taşındı. Cenaze arabasıyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cenaze, 16.10.2019 Çarşamba günü Çelikhan Cumhuriyet Meydanında yapılacak törenin ardından öğlen namazına müteakip Çelikhan İlçe mezarlığındaki Şehitliğe defnedilecek.







 
AdminAdmin