Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-03-2018 14:28   Güncelleme : 14-03-2018 14:28

Kitap Kafe’ye Yoğun İlgi

Çelikhan ilçesinde gençler, Kitap Kafe’ye ilgi gösteriyor.

Kitap Kafe’ye Yoğun İlgi

Çelikhan Köylerini Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri destek programı desteklenen, “Uyanan Nesiller” projesi kapsamında açılan Kitap Kafe’de çocuklar ve gençler çoğu vakitlerini ve hafta sonlarını Kitap Kafe’de kitap okuyarak geçiriyorlar.

Temiz ve sakin bir ortamda kitap okuyan gençler, “Bizlere böyle bir imkanı sundukları için ilgililere teşekkür ettiler. Gelen her misafire kitap okuduğu süre içerisinde çay ikramında da bulunan kafe ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıp böyle projelerin her zaman yapılması temennisinde de bulundular.

Dernek başaknı Sabri Altın da “Halkımıza böyle anlamlı projelerle hizmetlerde bulunduğumuz için bizlerde ayrıca mutluluk duymaktayız. Kafemiz her zaman, herkese açıktır. Bütün gençlerimizin Kitap Kafe’ye gelmelerini istiyoruz. Tek bir kişiyi dahi kitaplarla tanıştırsak ve kitap okuma kültürünü gençlerimize yerleştirebilsek bu projenin amacına ulaşmış sayılır. Sağolsunlar gençlerimizde Kefe’ye ilgi göstermektedir" ifadelerini kullandı.


Kaynak:PHA
AdminAdmin