Mesaj
Giriş Tarihi : 27-03-2021 14:32   Güncelleme : 27-03-2021 14:32

Kaymakam Necdet UÇAR’ın Berat Kandili Mesajı

Çelikhan Kaymakamı Necdet UÇAR Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Necdet UÇAR’ın Berat Kandili Mesajı
Kaymakam Uçar mesajında:
“Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.
Bu gece iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır.
Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek İslam âleminin huzuru için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en güzel duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece ülkemize ve tüm İslam âlemine mübarek olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çelikhanlı hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.
 
AdminAdmin