Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 26-10-2021 17:01   Güncelleme : 26-10-2021 17:01

İÇME SUYUNDA ESKİ HATALAR TEKRARLANMASIN

Çelikhan'da içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları sürerken, vatandaşlar yeni şebekeden tarım arazisi sulaması yapılmaması konusunda gereken önlemlerin alınmasını istiyor.

İÇME SUYUNDA ESKİ HATALAR TEKRARLANMASIN
         Çelikhan'da özellikle yaz aylarında yılladır devam eden içme suyu sorunun çözülmesi için yapılan alt yapı çalışmaları devam ederken, sitemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar; bazı hemşehrilerimizin geçmişte olduğu gibi içme suyuyla tarımsal sulama yapmaması için gereken önlemlerin alınması konusunda yetkililerin gereken tedbirleri alması gerektiğini ifade etti.

         Ayrıca Çelikhan Belediyesi tarafından geçmişte yapılan duyuruda 1 Ekim'de yeni şebekeye su verileceği, bu nedenle abonelerin yeni bağlantılarını yapmaları gerektiği belirtilmiş, ancak aradan geçen zamana rağmen bazı mahallelerde yeni şebekeden su akmaması sebebiyle abonelerin mağduriyet yaşadığı ve hem eski şebeke, hem de yeni şebekeye aynı anda bağlantı yaptığı için çeşitli sorunların olduğu ifade ediliyor.

Sitemize açıklama yapan vatandaşlar, yeni su şebekesinin ne zaman faaliyete geçeceği konusunda açıklama yapılarak, mağduriyetlerin önüne geçilmesini talep ettiklerini belirttiler.
AdminAdmin